Teckenspråkstolken gör succé under Rihannas half time show – här är Justina Miles

13 feb, 2023 
Justine Miles teckenspråkstolkade Rihannas half time show på Super bowl 2023
Rihanna i all ära. Men under halvtidsshowen på Super bowl syntes samtidigt en annan stjärna. Teckenspråkstolken Justina Miles hyllas världen över efter att ha tolkat Rihannas alla hits.
Annons
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023

Under söndagen gick Super bowl av stapeln i USA. Kickoff var först 00.30 svensk tid. För många innebar därför måndag morgon att vakna upp till både matchresultat och reaktioner från kvällen. Otroligt var det att dricka morgonkaffet till ett 13 minuters medley av Rihanna, om du frågar mig.

Hon stod nämligen för året halvtidsshow. Förutom att Rihanna rev av nästan alla sina största hits på en flygande scen med dansare visade hon upp sin gravidmage. Hennes representanter bekräftade att hon och ASAP Rocky väntar sitt andra barn och bara det blev en världsnyhet i sig.

Annons
Rihanna under framträdandet på Super bowl.
Rihanna under framträdandet på Super bowl.

Justina Miles teckenspråkstolkade Rihannas half time show

Samtidigt har en annan kvinna hyllats online under natten. Nämligen Justina Miles, som teckenspråkstolkade Rihannas framträdande. Klipp på Justina sprids på sociala medier och hon hyllas nu världen över. Och det är inte svårt att förstå varför. Hon är otroligt bra på sitt jobb!

Justina Miles blev viral 2020 på Tiktok

Justina Miles är den första döva personen som uppträtt på halvtidshowen under Super bowl.

”Jag värdesätter möjligheten att göra det möjligt för alla döva personer att njuta av de här låtarna och inte låta dem missa helheten av Super bowl”, säger hon i en intervju med CNBC Make It.

Annons

Kanske känner du igen Justine Miles sedan tidigare? Hon blev viral för tre år sedan efter att hon teckenspråkstolkat en vers från musikvideon till Lil Kims låt Crush on you.

Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Annons
Innehåller annonslänkar