Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Taylor Swifts nya video förbryllar fansen – löser du ledtrådarna?

06 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
Taylor Swift
Taylor Swift är i full gång att spela in hennes sex första album på nytt efter bråket om musikrättigheterna. Nu lämnar hon fansen famlandes i mörkret när hon släpper ledtrådarna om nya albumet Red.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 10 saker du antagligen inte visste om Taylor SwiftBrand logo
TV: Se 10 saker du antagligen inte visste om Taylor Swift

Taylor Swift började redan som tonåring spela in sina framgångsrika album, då tillsammans med skivbolaget Big Machine. Skivbolagen fick då rättigheterna till musiken i utbyte mot att Taylor fick ett ekonomiskt förskott.

Men när stjärnan sedan bytte skivbolag för ett par år sedan vägrade det tidigare skivbolaget släppa rättigheterna. När de erbjöd att hon skulle få rättigheterna i utbyte mot varje nytt album hon spelade in hos dem valde hon att spela in alla sex album på nytt.

Nu är Taylor i full gång med att spela in albumet Red och leker med fansens nyfikenhet genom ledtrådarna på Instagram.

Taylor Swifts ledtrådar på Instagram

– Detta kommer bli första gången ni har alla trettio sånger som var menade att vara med på albumet Red. En låt är dessutom tio minuter lång, avslöjade Taylor Swift i juni för Teen Vouge.

Annons

I samband med nylanseringen den 19e november lägger stjärnan nu ut kryptiska ledtrådar inför släppet av nya albumet.

På Instagram syns ett stort valv i en gåtfull video till fansen. Hon uppmanar dem till att lösa ledtrådarna för att få veta mer om albumet som släpps till hösten.

” *Trycker publicera. Skrattar maniskt.* Level: Casually cruel om jag ska vara ärlig.” skriver Taylor Swift till instagram inlägget.

Ur valvet kommer en oförstående kombination av bokstäver som höstlöv. Så klart i röda färger. Orden som kommer ur valvet är bland annat "OEHROIJLSCNNS", "TVFSHPTBEULZO" och "NOTELPATSIEEV.

Fansens reaktioner

En del av fansen gissar att ledtrådarna delvis kan avslöja samarbeten på nya albumet, som exempelvis Ed Sheeran och Phoebe Bridgers efter att orden Sheeran och Brigders bakats in i de kryptiska orden. Däremot är det inte alla fansen som är helt underhållna av hemlighetsmakeriet.

”Du som ger oss slumpmässiga bokstäver för att lösa ett korsord det inte finns ett rätt svar till eftersom: Fighting with him was like trying to solve a crossword and realizing there’s no right answer, skriver en av fansen med hänvisning till låttexten i just låten Red.

Kan du lista ut ledtrådarna?

TV: Se Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Taylor Swifts stilresa genom åren

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons