Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Taylor Swift gråter och äter banan – Jimmy Fallon visar galna klippet

08 okt, 2019 
Taylor Swift VMA:s 2019
Taylor Swift måste eventuellt hämnas på sin mamma. Varför? Hon gav Jimmy Fallon ett videoklipp på en nyopererad Swift som gråter och äter banan. Som tur är skrattar Taylor Swift själv åt det dråpliga klippet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi är vana vid att se artisten Taylor Swift all glammed up, som man brukar säga. På röda mattan strålar hon alltid, oavsett om det handlar om MTV:s VMA:s, en modevisning eller ett tv-framträdande.

Nyligen gästade hon Jimmy Fallon i hans The tonight show. Där bjöds det på ett minst sagt otippat klipp. Tack Taylor Swifts mamma, får vi passa på att säga.

Opererade ögonen

Taylor Swift har, som så många av oss andra, dålig syn och har därför valt att genomgå en laseroperation. I ett klipp som Fallon överraskar henne med får vi se henne efter operationen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Swift är groggy av sina mediciner, bär ett par enorma skyddsglasögon och ska äta en banan. Men när hon ska hämta den lyckas hon bryta av toppen och börjar gråta.

– Vad ska vi göra med den här nu? Den har inget huvud, utbrister hon förtvivlat.

Hon bäddar därefter ner sig i sängen och äter bananen samtidigt som hennes mamma säger att hon inte kan somna när hon äter.

– Jag sover inte, mitt sinne är vid liv, svarar Taylor.

Taylor Swift Jimmy Kimmel banan
Som tur är reagerar Taylor Swift med skratt när hon får veta att klippet kommer visas. Foto: NBC/TT

”Jag grät över en banan”

Det roligaste är att Taylor Swift inte verkar ha någon aning om att hennes mamma filmat henne. Hon har heller inte någon aning om att klippet ska visas upp hos Jimmy Fallon. Reaktionen i intervjustolen blir därför minst sagt förvånad. Hon skrattar dock själv åt sina banantårar.

Annons

– Åh gud, det här är på tv! Min mamma var alltså snäll nog att köra mig dit (till doktorn) men elak nog att filma det och ge det till dig? Jag hade dessa glasögon på mig, som var väldigt high fashion… De fick tejpa fast glasögonen på mitt huvud. Jag grät, över en banan. Herre gud, utbrister hon skrattandes.

Under intervjun sa Jimmy Fallon att han hoppades att hon inte skulle bli arg.

– Jag kan inte ens vara arg. Jag är bara imponerad över att du lyckats infiltrera min familj. Jag vet inte hur du lyckades! Ingen har min mammas nummer, svarade Taylor.

Klippet har i skrivande stund  över 6 miljoner visningar(!)

Taylor Swift åker på världsturné 2020

Förutom att operera ögonen och bjuda sina fans på gråtande bananklipp är Taylor Swift aktuell med sitt nya album Lover, som släpptes i somras.

Hon gick nyligen ut med nyheten att hon åker på världsturné år 2020. Hon spelar bland annat i Oslo den 26 juni och i Danmark, på Roskilde, den 1 juli. Dessutom lanserar ett gäng egna specialfestivaler som fått namnet Lover Fest east + west.

Jag vill uppträda på ett sätt som känns autentiskt. Jag vill åka till vissa platser jag inte varit på och spela på festival. Där det inte fanns festivaler skapade vi några”, skrev hon på Twitter i samband med att hon avslöjade den glada nyheten.

LÄS MER:

Taylor Swift i exklusiv intervju och på omslaget av ELLE

Taylor Swift släpper ny singel: ”Ska få folk att må bättre”

Taylor Swift hade historisk inverkan på valet i USA

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons