Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Talet, bilderna och låtvalet – hemliga detaljerna från Bennifers bröllop

02 sep, 2022 
AvElin Jonsson
Vi får inte nog! Nu delar Jennifer Lopez med sig av både bilder och detaljer från bröllop nummer två med Ben Affleck.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Först ett bröllop i Las Vegas i juli och sen ett till! För i slutet på augusti sa Jennifer Lopez, 53, och Ben Affleck, 50, ja till varandra en andra gång, nu bjöd paret in familj och vänner till ett storslaget bröllop för att fira kärleken.

Platsen var Ben Afflecks lyxvilla i Georgia och om första bröllopet i Las Vegas framstod som ganska spontant, verkar det här bröllopet vara betydligt mer planerat.

J.Los ord om Ben Afflecks tal

I sitt nyhetsbrev delar nu Jennifer Lopez med sig av både bilder och detaljer från bröllopet. Hon börjar med att berätta om Ben Afflecks kärlekstal, i vilket han använde delar från sin film Live by night: ”Det här är himlen, precis här. Vi är i himlen nu”. Och J.Lo hade inget emot att han återanvände ett par fraser från sin egen film.

Annons

”Jag tänkte... att det var helt perfekt”, skriver hon bland annat.

Jennifer Lopez fina överraskning

Utöver att dela med sig av delar av talet berättar hon även att artisten Marc Cohn, 63, klev ut på scenen som en överraskning till Ben Affleck.

”Ben och jag hade pratat om Marc Cohns låt 'True Companion' tidigare, och vi kom fram till att det är den perfekta bröllopslåten. Men det var alltså 20 år sedan vi pratade om det. Så utan att Ben visste något så frågade jag om Marc ville komma och överraska honom med att sjunga den nu på bröllopet”, förklarar hon.

Annons

”Dom här 20 åren mellan drömmarna från ungdomen till den vuxna världen av kärlek, och familjer som vi nu omfamnar när vi gifter oss nu ger oss så mycket mer än vad vi kunnat drömma om... ”

”Vi gifte oss inte bara med varandra, nu blir vi en stor familj tillsammans med våra barn!”

Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

Foto: TT/Instagram

Annons