Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Systrarna Olsens superviktiga visdom har blivit viral på Tiktok

25 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Systrarna Olsen uppklädda i natten.
Nu delar Elizabeth Olsen med sig av den visdom hon plockat upp från sina storasystrar Mary-Kate och Ashley Olsen. En visdom som nu har blivit viral på sociala medier!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte vissteBrand logo
5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte visste

Tvillingsyrrorna Mary-Kate och Ashley Olsen har fört vidare ett fint litet mantra till lillasystern och skådespelaren Elizabeth Olsen. Vilket Elizabeth Olsen delade med sig av när hon gästade den amerikanska showen Off Camera tidigare i år, något som nu fått plötslig fart och blivit viralt på Tiktok.

I intervjun slår även Wandavision-aktuella skådespelaren fast att både hon och tvillingsystrarna ofta upprepar den lilla frasen – eftersom att den är så bra att komma ihåg.

Elizabeth Olsen: ”Ordet nej är en hel mening!”

Programledaren frågar Elizabeth Olsen om hon plockat med sig någon extra viktig lärdom från sina familjemedlemmar under åren – som hon fortfarande bär med sig, varpå Elizabeth Olsen svarar:

Annons

– Jag tror jag plockat med mig två saker. En grej som mina systrar alltid sa, vilket kan ha kommit från min pappa från början... Men oavsett. Det är att ordet ”nej” faktiskt är en hel mening. Och alltså jag gillar verkligen det, speciellt som kvinna, säger hon och förtydligar:

– Du kan alltså bara säga ”nej”, och jag verkligen uppskattar det i alla olika aspekter av livet.

Sophie Turner hyllar Elizabeths tankesätt

Det upplyftande och befriande mantrat i att bara säga nej, utan att ge någon förklaring, verkar falla en stor skara människor i smaken. För nu har klippet snurrat runt på sociala medier och är uppe i miljontals gilla-markeringar. Även skådis-kollegan Sophie Turner delade klippet på sin Instagram story med orden: ”Jag älskar det här”.

Elizabeth Olsen tävlar bara mot sig själv

Den andra grejen som Elizabeth Olsen burit med sig sedan barndomen grundar sig i hennes pappas golfintresse.

– Min pappa är golfare, och sinnet hos en golfare påminner om sinnet hos en buddist, säger hon och fortsätter:

– Man måste vara väldigt närvarande, och man måste verkligen släppa sitt senaste spel – oavsett om det var bra eller dåligt. Det som hände nyss spelar ingen roll. Du kan inte kopplas samman med det. Och pappa brukade alltid säga att du alltid tävlar mot dig själv och ingen annan. Och det är det som golfare gör. Ja, de tävlar men mot sig själva och sina tidigare poäng.

Se Elizabeths TikTok-klipp här:

Foto: TT/Instagram

Annons