Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Allt vi vet om familjen Stallones kommande realityserie

03 feb, 2023 
AvPenellope Ness
familjen Stallone
Sylvester Stallone kommer att visa upp en helt ny sida av sig själv tillsammans med sin familj i den kommande realityserien The family Stallone. Här är allt vi vet!
Annons
5 svenska kändisar som får barn 2023Brand logo
5 svenska kändisar som får barn 2023

Sylvester Stallone och hans familj är de senaste att ansluta sig till reality-världen. Serien The family Stallone kommer att följa skådespelaren tillsammans med frun Jennifer Flavin och de tre döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet.

Vad kommer vi att få se i The family Stallone?

Sylvester Stallone och frun Jennifer Flavin
Sylvester Stallone och Jennifer Flavin har varit gifta sedan 1997.

Efter att ha spelat några av de mest legendariska karaktärerna i filmhistorien, är den Oscars-nominerade Sylvester Stallone redo att låta kamerorna visa hans största och viktigaste roll i livet – pappa. Detta berättar skådespelaren i ett pressmeddelande.

Annons

Serien kommer även ge tittarna en möjlighet att lära känna Sylvesters fru, skådespelaren Jennifer Flavin, som idag är delägare i wellnessmärket Serious skin care.

Tillsammans har paret döttrarna Sophia, 26, Sistine, 24, och Scarlet, 20. Sylvester är också pappa till sonen Seargeoh från sitt tidigare äktenskap med Sasha Czack. Hans äldsta son Sage, som han också delar med exet, gick tragiskt bort 2012.

När har The family Stallone premiär?

Realityseriens första säsong kommer bestå av åtta avsnitt. Ett exakt datum för seriens start har ännu inte tillkännagetts, men den väntas ha premiär någon gång i vår.

Var kan man se THE FAMILY STALLONE?

Familjen Stallone på Golden globe-galan.
Familjen Stallone på röda mattan under Golden globe-galan.

The family Stallone är producerad av MTV Entertainment Studios och kommer att sändas på streamingtjänsten Paramount+. Utöver inspelningen av dokusåpan kommer Sylvester Stallone att återvända till den andra säsongen av tv-serien Tulsa King – som även dottern Scarlet medverkat i.

Annons

DÖTTRARNA VILL FÖLJA FÖRÄLDRARNAS FOTSPÅR

Döttrarna Sophia och Sistine Stallone har tillsammans podcasten Unwaxed. Trots att den äldsta dottern Sophia inte är intresserad av skådespeleri, hoppas däremot både Sistine och Scarlet att komma in i underhållningsbranschen.

Källa: Variety Foto: TT

7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tvBrand logo
7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv
Annons