Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Sydney Sweeney reparerar bilar på Tiktok

28 jan, 2022 
AvLouise Berglund
Sydney Sweeney reparerar bilar på Tiktok
När Sydney Sweeney inte spelar in succéserier ägnar hon sig åt att reparera gamla bilar. Närmare bestämt sin röda Ford Bronco. Självklart visar hon upp hela renoveringsprocessen på Tiktok.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bästa looksen hittills i Euphoria säsong 2Brand logo
Bästa looksen hittills i Euphoria säsong 2

Vad många inte vet om Euphoria och The white lotus-skådespelaren Sydney Sweeney är att hon älskar gamla bilar. På sin födelsedag 2020 hyrde hon en Ford Bronco i babyblått, hennes favoritfärg.

Sydney Sweeney har köpt en egen Ford Bronco

Den babyblå Broncon verkar ha givit henne mersmak eftersom hon efter det valde att inhandla en egen Ford av samma märke som hon ägnar fritiden åt att renovera.

Annons

I en intervju med Teen Vogue berättade Sydney att det var under karantänen i början av pandemin som hon började spana på sajter med bilauktioner. Och att hon renoverar bilen hos sin kompis pappas bilfirma.

– Jag har alltid velat ha en Bronco. Och jag köpte en. Jag ringde upp min kompis pappa Rod Emroy och sa att ”Rod, jag behöver en plats i ditt garage”.

Sydney Sweeney visar upp renoveringen på Tiktok

På Tiktok har hon skapat ett eget konto där hon visar upp hela processen. Som valet att byta från manuell till automatisk växellåda (vilket hennes mamma inte gillade) och bytet av den rostiga bakaxeln.

Hon planerar också att byta ut den gamla klädseln till en brun flätad look och har gjort en moodboard på Pinterest som inspo.

@syds_garage

she’s finally driveable! sending her off to get reupholstered this weekend :) #bronco

♬ Fake - The Tech Thieves

Forden är i nuläget röd och planen var att måla om den i babyblått. Men Sydney ändrade sig under arbetets gång. Istället har hon inhandlat ännu en klassisk gammal bil. Denna gång blev det en babyblå Ford Mustang hon döpt till Britney.

@syds_garage

meet my new baby britney 🥰💙 gonna start working on her soon! #cartiktok

♬ Oops!...I Did It Again - Britney Spears
Annons