Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Supersnälla skådisar som har spelat riktigt elaka roller

23 aug, 2020 
Av
Det är lätt att missta en taskig karaktär för att vara ett verkligt personlighetsdrag hos skådespelaren i fråga. Vi listar 7 skådisar som har spelat riktigt elaka roller när de i själva verket är supersnälla privat.
Annons
10 kändisar som är 160 cm eller kortareBrand logo
10 kändisar som är 160 cm eller kortare

En skicklig skådespelare kan givetvis axla den mest vidriga av roller. Men bara en verkligt genuin och trevlig person kan övertyga oss om att de är bättre än så privat.

Här är 7 skådespelare som trots att de spelat elaka karaktärer har en rykte om sig att vara hur trevliga som helst.

Rachel McAdams

Rachel McAdams

I Mean Girls spelade Rachel McAdams rollen som Regina George – skolans populäraste tjej och ledare. Hon sa saker som ”Varför är du så besatt av mig?” ”Det där är den fulaste j-vla kjol jag sett” och ”Alla säger att du är en mindre attraktiv version av mig!”. En riktigt taskig brud, med andra ord. Skådespelerskan själv är däremot en av de absolut raraste i showbiz. Woody Allen specialskrev en roll åt henne till sin film Midnight In Paris, bara för att han hört så gott om henne.

Annons

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Skådespelaren Emilia Clarke har blivit känd för sin otäcka karaktär Daenery i Game of Thrones. Men i verkligheten är hon en supergullig person med massa humor (vi minns särskilt hennes framträdande med Kit Harington Monologue i SNL). Hon lär även vara grym på att baka och bjuder gärna sina kollegor på fika. GOT-kollegan Nathalie Emmanuel har dessutom vittnat om hur Emelie har stått upp för henne när manliga skådespelare sagt olämpliga saker under inspelningarna.

Naya Rivera

I tv-serien Glee där Naya slog igenom spelade hon hejarklacksledaren Santana Lopez. Karaktären var en av de mest populära tjejerna på William McKinley High School där serien utspelar sig. Santana var känd för sin kaxiga attityd, och tog inte skit från någon. Karaktären är minnesvärd för mycket, men schysst och trevlig var hon sällan. Den numer så tragiskt framlidna Naya Rivera har tvärtom hyllats för sitt stora hjärta.

Annons

Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge

I filmen En askungesaga (A Cinderella Story) spelade Jennifer Coolidge en elak och narcissistisk styvmor åt Hilary Duffs karaktär Sam. Denna roll är långt från den person Jennifer är bakom kameran. Flera medskådespelare har genom åren berättat om hur Jennifer i själva verket är så trevlig! Rose Byrne, som spelade mot Jennifer i Like A Boss, har till och med sagt att hon är en ”nationalskatt”.

Leighton Meester

Leighton Meester

Vi minns alla Blair Waldorf, den beräknande och bitchiga kompisen till Serena van der Woodsen (Blake Lively) i tonårsserien Gossip Girl. Skådespelaren bakom rollen har dock ett helt annat rykte privat då hon sysslar med välgörenhet och volontärarbete. Och Penn Badgely, kollegan från GG-tiden, menar att han hade som roligast under inspelningarna med just Leighton. Aaww!

Annons

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

En annan välbekant taskig tonårskaraktär är Ashley Tisdales Sharpay Evans i High School Musical-trilogin. Hon säger saker som ”Allt måste vara perfekt för mig” och ”Den här föreställningen får kaptenen för Titanic att framstå som en lotto-vinnare”. Ashley menar att Sharpay är hennes egen raka motsats, och hon har fått medhåll från kollegorna Vanessa Hudgens och Patricia Heaton.

Meryl Streep

Meryl Streep

I klassikern Djävulen bär Prada spelar Oscarsvinnaren Meryl Streep djävulen själv, chefredaktören Miranda Priestly. Om hon är lika bossig i verkligheten? Knappast! Jennifer Lawrence har berättat hur hon praktiskt tagen förföljde Meryl under en Oscarsgala, utan att hon tog illa upp. ”Jag följde efter henne hela kvällen och glodde som en dåre. Sorry”, har Lawrence erkänt. Det beteenden hade Miranda aldrig tolererat.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons