Supermodellernas nya karriärer

30 juli, 2015

Inte för att de behöver nya karriärer, de är långt ifrån bortglömda eller ens pensionerade. Men nu satsar Naomi, Cindy och Amber på nästa steg – en tv-karriär!

Tv-hösten är snart här och därmed kommer också en hel del ny härlig tv-mumma för oss serieknarkare. Och den här hösten blir en modell-tät sådan. Och det är supermodellerna (obs originalen!) som kommer lyfta vår dumburk. Naomi Campbell, Cindy Crawford och Amber Valletta satsar nu stenhårt på den lilla skärmen.

Förvisso är Naomi Campbell redan rutinerad tv-profil. Hon har både sin egen serie The Face och The Face UK och även medverkat i tv-serien Empire. Men nu kommer hon få en mer fast roll i American Horror Story: Hotel. I serien kommer hon spela en redaktör för ett modemagasin och kommer bli Lady GaGas rollkaraktärs stora nemesis. Exakt – Lady GaGa är också med i serien. Ännu en anledning att titta! Premiären beräknas till någon gång under oktober.

Amber Valletta är den som verkligen går all in på tv-satsningen då hon spelar huvudrollen i kommande Blood&Oil som kretsar kring oljepamparna i North Dakota (tänk Dallas fast inte i Texas). Hennes motspelare blir Don Johnson som även han får lite av en ny vår i sin karriär. Premiären är satt till den 27 september.

Cindy Crawford då? Jo, hon har stora planer på gång. Men vi kommer (men vi hoppas!) inte få se henne själv på tv-skärmen då hon håller sig i producentstolen. Hon kommer nämligen producera kommande serien Icon som kretsar om det stora modellkriget som pågick under 80-talet mellan Ford Models och Elite Model Management. Cindy själv var signad med Elite under 80talet och har mer än lite kunskap om rivaliteten företagen emellan. Behöver vi säga att vi LÄNGTAR efter den här premiären!?

Läs också: Sommarens bästa tv-serier

Läs också: Redaktionen tipsar om sina bästa böcker!

Amber Valletta och Don Johnson i Blood &Oil

Amber Valletta och Don Johnson i Blood &Oil

Cindy Crawford Foto: Stella Pictures

Cindy Crawford Foto: Stella Pictures

Läs också: Sommarens bästa tv-serier

Läs också: Redaktionen tipsar om sina bästa böcker!