Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Succé för Gröna Lunds nattklubb – fler biljetter släpps till Night rider

23 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Grön Lund förvandlas snart till en nattklubb!
Förra veckan kom nyheten om att Gröna Lund öppnar utomhusklubb under sensommaren.
Idén verkar ha fallit stockholmarna i smaken, och efter hårt tryck på biljetterna lägger nöjesparken till tre fler datum!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är Monster – Gröna Lunds nya berg- och dalbanaBrand logo
Här är Monster – Gröna Lunds nya berg- och dalbana

I augusti och september kommer Gröna Lund under utvalda kvällar hålla öppet för utomhusklubb på nöjesfältet. Det sker under namnet Night rider.

Det ska bli feststämning i varje vrå och ett minne för livet för gästerna genom musik, underhållning, mäktig belysning i hela parken och god mat och dryck, säger Gröna Lunds vd Magnus Widell i ett pressmeddelande i samband med att nyheten kom.

Det här är Night rider

Parken kommer då hålla öppet mellan klockan 22.00 och midnatt, och på Night rider-kvällarna är det fritt åk i de nio öppna attraktionerna: Monster, Eclipse, Ikaros, Jetline, Katapulten, Lustiga Huset, Kättingflygaren, Pop-Expressen och Twister.

Annons

Dessutom kommer flera 5-kampsspel vara öppna. Det är Hang Time, Släggan, Boxer, Bonanza, Can Alley, Woody, Skeeball, Kentucky Derby, Skjutbanan, Pyramiden och Slangbellan.

– Det här har nog många drömt om att få göra och det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda det, säger Magnus Widell.

Dessutom går det att köpa biljetter till förfesterna som börjar klockan 19.30 i en av de utvalda barerna The Spice Bar, Terrassen, Pontonen eller Dansken i nöjesparken. Då erbjuds också ett dinner party med tvårättersmeny på restaurang Biergarten.

Night rider på tre nya lördagar

När Night rider lanserades släpptes biljetter till sex kvällar och det var rejält tryck. Efter bara några timmar hade det blivit slutsålt. Därför har Gröna Lund nu släppt nya biljetter, fördelat på tre lördagar.

– Vi är så glada över det engagemang och det bemötande som Night rider fått! Efter att biljetterna sålde slut på nolltid blev vi överrösta med önskemål om att öppna upp under fler kvällar, från gäster som inte hann få tag i en biljett. Därför känns det väldigt kul att nu kunna erbjuda denna oförglömliga upplevelse till ännu fler, när vi erbjuder Night rider under ytterligare tre kvällar, säger Magnus Widell i ett nytt pressutskick.

Annons

Datumen som gäller nu är: 19, 20 och 21 samt 26, 27 och 28 augusti, och 2, 3 och 4 september.

Det gäller att vara minst 23 år för att kunna köpa biljetter, och kvällarna görs i samarbete med Heineken.

– Vem har inte fantiserat om att smyga in på Grönan efter stängning, åka allt man kan och dansa till DJ:s som spelar musik under bar himmel. Night Rider blir som en bra festival möter Mardis Gras korsat med Blade Runner. Härligt pumpande neon och feststämning i natten, säger Spendrups marknadschef Björn Mannervik, som ansvarar för varumärket Heineken i Sverige, i ett pressmeddelande.

Foto: TT

Annons