Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Stuck With U är Justin Bieber och Ariana Grandes nya låt

08 maj, 2020 
AvLovisa Svedlund
Äntligen! Ariana Grande och Justin Biebers karantäntlåt Stuck With U är här. Här är kändisarna som dansar i videon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nyligen berättade Justin Bieber och Ariana Grande att de skulle släppa en låt tillsammans till förmån för välgörenhet. Stuck With U finns nu på Youtube och både fans och flera kändisar syns i videon.

På sina sociala kanaler har Ariana Grande och Justin Bieber berättat att alla intäkter från köp och nedladdningar av låten ska gå till välgörenhetsorganisationer. First Responders Children’s Foundation och SB Project är organisationerna de samarbetar med och de jobbar för att  barn till personer i blåljusyrken, till exempel räddningstjänst, sjukvårdspersonal och polis, ska få stipendium. På så sätt kommer fansens pengar gynna de barn som har föräldrar som nu kämpar mot corona.

Justin Bieber och Ariana Grande visar sin karantän

I videon ser man Ariana Grande som filmar sig själv när hon sjunger hemma, tillsammans med hunden Toulouse. Även ett nytt ansikte dyker upp i hennes hemmavideo – Dalton Gomezs. Det har ryktats att fastighetsmäklaren och Ariana är ett par. Det är fortfarande bara obekräftade uppgifter men nu i videon får vi återigen se dem tillbringa sin karantän tillsammans.

Annons

Justin visar också upp sin karantän när han tillsammans med frun Hailey Bieber går en romantisk promenad på landsbygden i Kanada, där de har isolerat sig under coronapandemin.

Flera kändisar med i videon till Stuck With U

Stuck With U ska hjälpa oss att fortsätta orka den tuffa vardagen under pandemin och stjärnorna bad därför fansen att att anta en utmaning. Utmaninngen var att lägga upp en video på sociala medier där man dansar med sina nära och kära med hashtaggen #stuckwithu.

Och nu ser vi resultatet! I videon till låten ser vi flera personer, både fans och kändisar, dansa till den långsamma och mysiga melodin.

Ett av stjärnbidragen kommer från systrarna Kendall och Kylie Jenner. Kylie dansar med Kendall hemma på sin tennisbana – och sänker ned henne över sin arm. Det är tydligt att systrarna inte på långa vägar har något emot att vara fast med varandra, som texten i låten lyder.

Kendall Jenner and Kylie Jenner visar upp en kärleksfull dans i videon.

Även basketspelaren Stephen Curry och hans  fru Ayesha är med på ett hörn av låten. Paret sitter och myser på en utomhussoffa med en drink. Andra kändispar som också skickat in sitt bidrag är Ashton Kutcher och Mila Kunis samt Chance the Rapper och Kirsten Corley.

Stephen och Ayesha Curry ser ut att trivas tillsammans i sin karantän.

Stjärnor som Jaden Smith, Gwyneth Paltrow och Lil Dicky är också med på några hörn i videon.

 

Se videon till låten Stuck With U här:

Foto: Youtube, TT

LÄS MER: 

Hailey Bieber om nya livet med maken Justin Bieber

Ariana Grande och Justin Bieber släpper efterlängtad duett

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons