Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Strumpor i sandaler och neonfärger – ELLE listar veckans snackisar

07 jun, 2019 
Det här är veckan då ett inlägg på Twitter fick oss att inspektera våra handleder som aldrig förr. Det är också veckan då retrotrenden inom badmodet tog ännu mer fart. Här är veckans snackisar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Tove Lo släpper nytt album

Tove Lo släpper album 2019
Foto: TT

Nya singeln Glad he’s gone är ute och samtidigt avslöjar Tove Lo att hon släpper ett nytt album i höst som fått namnet Sunshine Kitty. Hennes tredje studioalbum, Blue Lips, kom 2017. Men nu är det alltså dags igen. Nya plattan har spelats in både i Stockholm och i Los Angeles och ska vara ett nytt kapitel med återfunnet självförtroende, lärdomar och en spirande romans. Läs mer >

2. Alla tjejer har tydligen en prick på handleden

Tjejer prick på handleden
Foto: Unsplash

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det började med att en tjej på Twitter publicerade en bild på fyra handleder som alla hade en prick på ovansidan. Hon frågade samtidigt om det var fler tjejer som hade en likadan prick. Och pang sa det så exploderade Twittertråden. Plötsligt hade den nästan 14 000 svar och det visade sig vara otroligt många som hade en prick just på handleden. Nyheten spred sig dessutom i medier över hela världen. Läs mer här >

Annons

3. Rött är rätt på rosa mattan

Jennifer Lopez i röd klänning
Foto: TT

I början av veckan gick den årliga modegalan CFDA Fashion Awards av stapeln i Brooklyn. På plats var allt från hedersgäster och modemänniskor till skådespelare, modeller och artister för att hylla en rad olika personer som i år blev prisade för sin känsla för stil. Jennifer Lopez fick i år ta emot det ärofyllda priset som årets stilikon. Hon bar en extravagant röd look från Ralph Lauren kvällen till ära. Och det var många som höll sig till samma färgtema! Läs mer >

Annons

4. Badkollektion i retrostil

H&M släpper samarbete med Love Stories
Foto: H&M/Love Stories

H&M presenterar ännu ett samarbete. Den här gången med det holländska underklädesvarumärket Love Stories. Till sommaren släpps badkollektionen Love Stories Swimclub x H&M som är inspirerad av fotografen Slim Aerons fotografier av pool-scenarion från 70-talet och Marloes Hoedemans (Love Stories grundare) semestrar på Ibiza. Kollektionen innehåller både plagg och accessoarer och färgpaletten går i dämpade toner av rosa, grönt och orange.

Annons

5. Bada i neon i sommar

Hunke möller badkollektion 2019
Foto: Hunke Möller

Retrokänslan i badkläder är populär i år. Sommarens badkollektion från Hunke Möller andas 80-tal med neonfärger och högt skurna baddräkter. Kommer i storlekar från A-kupa till G-kupa. Dessutom presenteras fler plagg ett helt gäng accessoarer – allt från matchande sandaler till tunikor och jumpsuits.

6. Ny kollektion veganska sminkborstar

Lush nya veganska sminkborstar
Foto: Lush

Företaget Lush lanserar en hel kollektion av handgjorda veganska sminkborstar som är cruelty-free. Under processen har Lush jobbat med ett familjeföretag som tillverkar sminkborstar för hand. Vilka material har använts då? Återvinningsbart aluminium, biologiskt nedbrytbart trä från hållbara källor, vattenbaserad lack och syntetfiber. Borstarna har såklart fyndiga namn också. Vad sägs till exempel om rougeborsten Cheek to Cheek eller eyelinerpenseln Wing it?

Annons

7. Nu kan du bli den som kastade

Organe frisbee vem var det som fucking kasta säljs
Foto: Jörgen Leisdal/Redgert Comms

Minns du det virala klippet Vem var det som kasta? Nu kan du bli ägare till den orangea frisbee som startade bråket. Ägaren till den välkända frisbeen, Jörgen Leisdal, har rotat fram den såhär 16 år senare och säljer den på Tradera. Intäkterna från försäljningen skänks till organisationen Suicide Zero. I skrivande stund är priset uppe i över 12 000 kronor. Auktionen avslutas i slutet av nästa vecka. En sidenote: Vi är tacksamma över att mobilkamerorna utvecklats under dessa år(!)

Annons

8. Nya klockor i klassisk design

Cortney Eaton för Cartier
Foto: Cartier

Klockmärket Cartier släpper två nya klockmodeller inom Panthère de Cartier som fått namnen Mini och Manschett. I den nya versionen av Manschett har uret istället placerats icke centrerat. Mini ser likadan ut som sin lite större föregångare, men har fått krympa för en mer sofistikerad look. Ansiktet utåt för klockmodellerna är skådespelerskan och modellen Courtney Eaton.

9. Klassisk vovve på nallen

The Case factory och Swarowski släpper hundskal
Foto: The Case factory

Swarowski och The Case Factory fortsätter sitt samarbete när det kommer till lyxiga mobilskal. I veckan släpptes en ny kollektion, med hundar i fokus denna gång. Nu kan du med andra ord piffa din mobil med en glittrande version av din favoritvovve. Bland urvalet finns bland annat en pudel, en dalmatin och en cocker spaniel.

Annons

10. Strumpa + flipflop = sant

Happy Socks och Havaianas i samarbete
Foto: Happy Socks

Sverige möter Brasilien när det svenska företaget Happy Socks och det brasilianska Havaianas, som tillverkar flipflops, nu släpper ett samarbete ihop. Tre kit med matchande strumpa och sandal släpps i tre olika mönster som innehåller allt från skidor till palmer och parasoll. Du som bär strumpor i sandaler kan skatta dig lycklig. Strumporna är nämligen speciella tåstrumpor, som gör att du kan ha dem på dig samtidigt som du spatserar i dina flipflops.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons