Streamingtips? Här är Selena Gomez favoriter just nu

Selena Gomez fotograferas på röda mattan

Nyligen delade Selena Gomez med sig av sina bästa streamingtips just nu. Från klassiska filmer till nya serier – här är hela listan!
31 mars, 2020
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Corona eller inte, bra tips på filmer och serier är alltid välkommet. Nyligen delade superstjärnan Selena Gomez med sig av sina streamingfavoriter på Instagram Story – perfekt som inspiration när fantasin sinar.

”Här är några saker som jag har sett, lyssnat på och läst för att hålla mig positiv och fördriva tiden. Hoppas att det hjälper”, skrev hon, följt av rekommendationerna.

Skärmdump från Selena Gomez Instagram

Fint initiativ av Selena Gomez. Foto: Skärmdump från Instagram Story

Nedan har vi samlat ihop tipsen som artisten delade med sig av – från klassiska tonårsdraman till ny skräck:

Filmtips – signerade Selena Gomez

Invisible Man

Skräckfilm från 2020, inspirerad av H.G. Wells klassiska roman med samma namn. Handlar om Cecilia Kass (Elisabeth Moss) som sitter fast i ett destruktivt förhållande och bestämmer sig för att fly. Visas bland annat på SF Anytime.

Jennifer’s Body

Skräckfilmskomedi med Meghan Fox i huvudrollen. Handlar om cheerleadern Jennifer som förvandlas till en demon och börjar döda sina manliga klasskompisar – en efter en. Visas bland annat på Netflix.

American Hustle

Kriminaldrama om bedragaren Irving Rosenfeld och hans partner Sydney Prosser. Handlar om hur de tvingas arbeta för FBI-agenten Richie DiMaso, som knuffar in dem i en värld av maktspelare och maffia i New Jersey. Visas bland annat på HBO.

Uncut Gems

Kriminaldrama med humoristiska toner. Handlar om en skuldsatt juvelerare i New York som riskerar allt för att ligga steget före indrivarna och hålla företaget – och sig själv – vid liv. Visas bland annat på Netflix.

Clueless

Skärmdump från filmen Clueless

Clueless är en av Selena Gomez favoritfilmer. Foto: Paramount Pictures

Klassisk komedi från 1995. Handlar om 16-åriga Cher Horowitz som bor i ett gigantiskt hus och har gott om pengar. En dag kommer en ny tjej till skolan, och Cher bestämmer sig för att ge henne en helt ny image. Visas bland annat på Netflix.

Sugar and Spice 

Komedi från 2001. Handlar om en hejarklacksledare, som när hon blir gravid känner att problemen börjar hopa sig – inte minst när  det kommer ekonomi. Tillsammans med fyra andra tjejer bestämmer hon sig för att planera det perfekta bankrånet. Visas bland annat på Apple TV Plus.

After the Wedding

Dramafilm från 2019. Handlar om en föreståndare för ett barnhem i Kolkata som reser till New York för att ha ett möte med en välgörare. Men mötet får oanade konsekvenser. Visas bland annat på Viaplay.

Zodiac

Den här skrämmande filmen bygger på det verkliga fallet med seriemördaren Zodiac Killer som lämnade ledtrådar om sin identitet i flera dagstidningar. Visas bland annat på Netflix.

Election

Romantisk komedi från 1999. Tracy Flick ser ut att ha ordförandeposten i elevrådet inom räckhåll, tills en av lärarna ger henne en värdig motståndare – en populär fotbollsspelare. Visas bland annat på Google Play.

Flirting With Disaster

Komedi från 1996, med Ben Stiller i huvudrollen. Mel är en nybliven pappa, men innan han kan namnge sin son vill han söka upp sina biologiska föräldrar. Allt går dock inte som han tänkt sig. Visas bland annat på Google Play.

Serietips – signerade Selena Gomez

The Morning Show

En amerikansk dramaserie med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell i huvudrollerna. Visas på Apple TV Plus.

Good Girls

Skärmdump från Good Girls

Good Girls på Netflix är också en favorit för Selena. Foto: Netflix

Komediserie om tre mammor som planerar en kupp mot en lokal mataffär. Målet? Att smita från ruinens brant och bli självständiga – tillsammans. Visas på Netflix.

The Servant

Psykologisk thriller om ett gift par som förlorar sin knappt tre månaders bebis Jericho i plötslig spädbarnsdöd. Visas på Apple TV Plus.

Saturday Night Live (SNL)

Hyllad amerikansk komediserie i talkshow-format. Hade premiär 1975 och har sedan dess gästats av några av de största och hetaste kändisarna. Visas på NBC, men går för tillfället inte att streama i Sverige.

The Mind Explained

Dokumentärserie med Emma Stone. Beskriver hur hjärnan fungerar och förklarar allt från drömmar till ångest. Visas på Netflix.

Foto: TT

LÄS MER:

Serier som fått högsta betyg någonsin på IMDb

17 klassiska teen movies på Netflix med massor av drama

Smarta funktionen gör att du kan kolla Netflix med vännerna