Stranger things-stjärnorna till undsättning när ingen kom på Aarons kalas

Nioårige Aaron på ett tomt kalas med Stranger Things-tema.

Nioårige Aaron hade bjudit in till ett välpyntat födelsedagskalas med lampor, vimplar, banderoller och tårta med Stranger things-tema – men ingen dök upp. Då kom Millie Bobby Brown och Gaten Matarazzo till undsättning.
21 mars, 2018

När nioårige Aaron Alambat ordnade ett födelsedagskalas med Stranger things-tema var det ingen av de åtta inbjudna klasskompisarna som dök upp. I frustration tog Aarons äldre syster Ayen till orda på Twitter och berättade om händelsen.

”Min bror bjöd 8 av hans klasskompisar till sitt födelsedagskalas med Stranger things-tema och ingen av dessa värdelösa personer dök upp”, skriver hon.

Tweeten fick stor uppmärksamhet av människor som ville gratta Aaron på födelsedagen, och till slut nådde den även Millie Bobby Brown som spelar Eleven i Stranger things. Hon skriver:

”Va!!!! Nåväl, du kan låta dem veta att alla i Stranger things gärna hade kommit! Jag tycker att du är fantastisk och nästa år skulle jag gärna vilja ha en inbjudan… Snälla? ???”

503 Service Unavailable

Och det dröjde inte länge förrän även Gaten Matarazzo, som spelar Justin i Stranger things, också ville komma.

”Räkna med mig med! Jag kan ta med chokladpudding”, skriver han på Twitter.

Aarons storasyster Ayen svarade på det enda rimliga sättet: med stora bokstäver, kärleksbombning och en gif från Svampbob Fyrkant.

503 Service Unavailable

503 Service Unavailable

Så, det verkar som att Aaron har en riktigt fet tioårsdag att se fram emot, och ungarna som inte dök upp på kalaset ångrar sig förmodligen gruvligt.

Foto: Netflix

Läs mer:

Stranger Things höll premiärevent i Los Angeles – se alla bilder

Nu släpps serien som botar ”Stranger Things”-abstinensen

9 skäl att Stranger Things borde bli nästa serie du ser (om du inte redan sett den)