Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Stranger Things-stjärnorna sjunger i Carpool Karaoke

21 mar, 2020 
AvEmma Castman
Stranger Things-stjärnorna bjuder på nostalgi i Carpool Karaoke
Nyligen gästade skådespelargänget från Stranger Things det populära programmet Carpool Karaoke. Se klippet där de sjunger i kapp till bilstereon här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den brittiska programledaren James Corden har sedan 2015 lett The Late Late Show, en talkshow med fokus på kändisintervjuer. I programmet finns även ett återkommande humorsegment som går ut på att James samåker med välkända profiler samtidigt som de sjunger med i populära hits.

Sekvensen, som går under namnet Carpool Karaoke, ses numera som en viral klassiker – och har lockat kändisar som Justin Bieber, Madonna och Billie Eilish till att delta. Sedan ett par år tillbaka går Carpool Karaoke dessutom ett se som eget tv-program på Apples tv-app.

Den tredje säsongen av programmet hade premiär i slutet av januari – och för ett par dagar sedan gästades det av inga mindre än skådespelarna i den populära tv-serien Stranger Things.

Sjunger nostalgiska hits

Det var den 20 mars som Stranger Things-stjärnorna Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLoughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will), Sadie Sink (Max) och Finn Wolfhard (Mike) deltog i Carpool Karaoke – och tillsammans bjöd på musik i form av flera nostalgiska hits.

Annons

I trailern till programmet går det nämligen att se hur skådespelarkollegorna sjunger med i allt från 80-talsklassikern Edge of Seventeen med Steve Nicks till Elton Johns Tiny Dancer och hiten Big Poppa med The Notorious B.I.G från 1994.

Se klippet här:

Hela programmet med Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLoughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink och Finn Wolfhard går att se gratis på Apples tv-app.

Här finns även en lista på alla stjärnor som kommer att gästa den tredje säsongen av Carpool Karaoke. 

Foto: TT

LÄS MER: 

Bakom kulisserna på Stranger Things 4 – här återförenas casten

Här är teasern till säsong 4 av Stranger things

14 saker du inte visste om Stranger Things

Annons