Stranger Things-stjärnorna sjunger i Carpool Karaoke

Stranger Things-stjärnorna bjuder på nostalgi i Carpool Karaoke

Nyligen gästade skådespelargänget från Stranger Things det populära programmet Carpool Karaoke. Se klippet där de sjunger i kapp till bilstereon här!
21 mars, 2020

Den brittiska programledaren James Corden har sedan 2015 lett The Late Late Show, en talkshow med fokus på kändisintervjuer. I programmet finns även ett återkommande humorsegment som går ut på att James samåker med välkända profiler samtidigt som de sjunger med i populära hits.

Sekvensen, som går under namnet Carpool Karaoke, ses numera som en viral klassiker – och har lockat kändisar som Justin Bieber, Madonna och Billie Eilish till att delta. Sedan ett par år tillbaka går Carpool Karaoke dessutom ett se som eget tv-program på Apples tv-app.

Den tredje säsongen av programmet hade premiär i slutet av januari – och för ett par dagar sedan gästades det av inga mindre än skådespelarna i den populära tv-serien Stranger Things.

Sjunger nostalgiska hits

Det var den 20 mars som Stranger Things-stjärnorna Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLoughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will), Sadie Sink (Max) och Finn Wolfhard (Mike) deltog i Carpool Karaoke – och tillsammans bjöd på musik i form av flera nostalgiska hits.

I trailern till programmet går det nämligen att se hur skådespelarkollegorna sjunger med i allt från 80-talsklassikern Edge of Seventeen med Steve Nicks till Elton Johns Tiny Dancer och hiten Big Poppa med The Notorious B.I.G från 1994.

Se klippet här:

Hela programmet med Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLoughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink och Finn Wolfhard går att se gratis på Apples tv-app.

Här finns även en lista på alla stjärnor som kommer att gästa den tredje säsongen av Carpool Karaoke. 

Foto: TT

LÄS MER: 

Bakom kulisserna på Stranger Things 4 – här återförenas casten

Här är teasern till säsong 4 av Stranger things

14 saker du inte visste om Stranger Things