Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Stranger things-stjärnans oväntade karriärsplan – byter bana

21 nov, 2019 
AvEmma Castman
Millie Bobby Brown har planer på att lansera sig som artist
Millie Bobby Brown har planer på att lägga skådespelarkarriären på hyllan. I alla fall för ett tag. Enligt brittiska The Sun siktar nämligen Stranger things-stjärnan på att lansera sig som artist under 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För drygt tre år sedan slog Millie Bobby Brown igenom i rollen som Eleven i den hyllade Netflix-serien Stranger things. Sedan dess har hon varit en av de mest hyllade skådespelarna i Hollywood, och under det gånga året har hon bland annat synts i långfilmen Godzilla: king of the monsters.

I oktober bekräftade Netflix dessutom att det kommer att komma en fjärde säsong av Stranger things – och där har Millie Bobby Brown självklart en given plats.

Ja, karriären rullar minst sagt på för den 15-åriga skådespelaren – men trots det verkar hon ändå inte nöja sig. Just nu ryktas det nämligen att Millie Bobby Brown även har siktet inställt på att lansera sig som artist, det skriver bland annat brittiska The Sun.

Samma skivbolag som Agnes Carlsson

Enligt The Sun ska Millie Bobby Brown just nu förhandla med samma skivbolag som bland andra Agnes Carlsson arbetar med – nämligen 3 Beat Music. Och om allt går som det ska kan vi se fram emot att få höra något från henne redan nästa år.

Annons

– Millie är en briljant talang. Hon har miljoner Stranger things-fans men också en passion för att sjunga. Hon har redan minst sju låtar som hon älskar men planerar inte att släppa något innan hon fyller 16 år i februari, bland annat för att hennes schema är helt galet, säger en källa till tidningen, och fortsätter:

– De funderar på hur de ska lansera henne. Kanske som vokalist på en danslåt eller att hon släpper en egen sång. Att sjunga är naturligt för henne.

Under 2018 gick det att se Millie Bobby Brown i den kanadensiska rapparen Drakes musikvideo In My Feelings. Millie har tidigare beskrivit honom som en väldigt god vän som tagit sig tid för att hjälpa henne vidare i sin karriär, och enligt The Sun ska Drake just nu agera artistmentor till Millie Bobby Brown.

Foto: TT/Converse

Läs mer: 

Därför blir det ingen säsong 4 av Stranger Things nästa sommar

Tredje säsongen av Stranger Things slår rekord på Netflix

Millie Bobby Brown i intervju med ELLE:”Låt inget skilja dig från din familj”

Annons