Storyn bakom Hailey Biebers specialdesignade jacka från Celine

Biebers skinnjacka från Celine

Justin och Hailey Bieber fick specieldesignade skinnjackor från märket Celine till sitt bröllop. En gåva som enligt Haileys stylist var mycket uppskattad. Här är storyn bakom lyxplaggen!
04 oktober, 2019

Det är inte bara en schweizisk lyxklocka från Audemars Piguet (Justin) och diamanter från Tiffays (Hailey) som inhandlats inför makarna Biebers bröllopsceremoni som hölls på en lyxresort i South Carolina tidigare i veckan.

Både gästerna och paret själva har visat upp specialdesignade prylar under veckan. Till exempel fick alla gäster mjukiskläder från Biebers märke Drew House. Det visade Kris Kardashian, upp på sin instagram.

På festbilderna syntes även blingade Moet-flaskor med makarna Biebers namn och datum. Även detta visade en Kardashian upp, Kylie Jenner närmare bestämt.

Specialdesignade skinnjackor från Celine

Men en av de mest omtalade specialdesignade föremålen till bröllopet är Hailey Biebers skinnjacka från Celine med ordet Wife på ryggen. Justin Bieber har en matchande jacka där det står Husband på ryggen. Jackorna är en gåva från Hedi Slimande, creative director hos det franska lyxmärket Celine.

– Som jag förstår det är det hans handstil. Och sen är den nitad med kromnitar. De älskade det och bar jackorna på bröllopet, säger Justin Biebers stylist, Karla Welch, till Vogue.

Hailey Bieber skinnjacka Celine

Hailey Bieber med sin stylist Maeve Reilly.

På bilder från fotobåset på bröllopet syns Hailey posera i jackan tillsammans med sin stylist Maeve Reilly. På sin instastory tackade hon även Hedi Slimane och taggade Celine.

Tack så mycket för de här jackorna. Jag kommer bära dem för resten av mitt liv”, skrev hon.

Gick på bio

Bara dagar efter bröllopet var makarna Bieber på biodejt i Los Angeles och såg filmen Abomidable (Den förfärliga snömannen). Då bar Hailey sin specialdesignade Celinejacka. Hon matchade den med blåa jeans, vit topp, svarta klackar, guldringar i öronen och svarta solglasögon.

Justin bar inte sin jacka utan valde istället en av sina typiska Bieber looks: Shorts och avslappnade shorts. Dessa matchade han med en vit buckethat och ett par crocs.

Hailey Bieber Celinejacka

Hailey Bieber i sin Celinejacka. Foto: TT

Hailey och Justin Bieber efter bröllopet

Hailey och Justin dagarna efter bröllopet. Foto: TT

LÄS MER:

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Hailey Biebers smarta plan för att dölja bröllopsklänningen – ett tält

Justin Bieber: ”Jag tog tunga droger”