Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Största snackisarna under Super Bowl 2021

08 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Matchen mellan Tampa Bay och Kansas City slutade 31-9, och här har vi samlat nattens snackisar från 2021 års Super Bowl i Tampa, Florida!
Här har vi samlat nattens snackisar från 2021 års Super Bowl i Tampa, Florida!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
De 3 bästa mellanakterna på Super BowlBrand logo
De 3 bästa mellanakterna på Super Bowl

Under natten till måndagen satt många bänkade för att se Super Bowl, den stora finalmatchen inom National Football League som liknas vid en högtid eftersom det är ett sådant populärt spektakel. Som vanligt spelas finalmatchen under den första söndagen i februari, och som vanligt hände det lite spektakulära grejer! (Matchen mellan Tampa Bay och Kansas City slutade med 31–9).

Vårdpersonal hyllades under matchen

Av de totalt 22 000 åskådarna på plats var 7 500 av de i publiken vaccinerade sjukvårdsarbete från hela USA som fått gratisbiljetter, som ett tack för den stora insatsen under pandemin. Och genomgående under kvällen, tackades vårdpersonalen av både kändisar, artister och till och med Amerikas president.

Miley Cyrus känslosamma stund på scen

Under Super Bowl fick Miley Cyrus vara med på ett hörn, där hon uppträdde i samband med TikTok Tailgate Performance – en liten specialkonsert som utfördes innan matchen för vårdpersonalen. När hon uppträdde med låten Wrecking Ball fick hon plötsligt tårar i ögonen, och svårt att sjunga sig igenom sången.

Annons

– När jag sjunger den sången, Wrecking Ball, om känslor där man är helt förstörd och splittrad.... Allas lidande är ju olika även allas känslor av smärta. Jag har på mig massa glitter, och jag har en rustning men samtidigt så har jag även känslorna utanpå. Vilket gör att mitt hjärta ofta krossas, förklarade Miley Cyrus till publiken strax efter.

The Weeknd – Alla dansare bar bandage

The Weeknd stod för halvtidsunderhållningen under Super Bowl och med sig under uppträdandet hade han en arme av dansare. Som alla bar bandage kring ansiktet. Tidigare har vi sett artisten själv beträda röda mattor med samma typ av bandage, och många undrade varför. The Weeknd förklarar:

– Poängen med bandagen kring huvudet är att reflektera över den absurda kändiskulturen i Hollywood och hur folk förändrar sig själva för att behaga andra och få bekräftelse, har The Weeknd tidigare sagt till Variety.

Förövrigt är The Weeknd också den första kanadensiske soloartisten som stått för Super Bowls halvridsunderhållning. Något som fick artistens hemstad Toronto att utlysa den 7 februari till The Weeknd-dagen.

The Weeknd fick stå för paus-underhållningen!

President Joe Bidens tysta minut

Innan matchen sparkade igång fick tittarna en förinspelad hälsning från Joe Biden och hans hustru Jill Biden, i vilken de hedrade offren för covid-19 en tyst stund och tackade vården för alla deras insatser.

Annons

– Vi vill tacka alla som står längst fram i frontlinjen inom vården, hjältar. Ni och era familjer har burit oss fram genom det här året med mod, medkänsla och vänlighet, sa presidenten i videon.

Sarah Thomas – första kvinnliga domaren

Sarah Thomas blev den första kvinnan någonsin att döma en Super Bowl-match. Det är inte heller första gången som Sarah Thomas är första kvinnan att döma stora matcher. 2015 blev hon den första kvinnan som dömer i National Football League, och 2019 blev hon den första kvinnan att döma NFLs slutspel.

Under gårdagen blev Sarah Thomas historisk (för tredje gången)!

Amanda Gorman gör det igen

Alldeles nyligen fick vi se den 22-åriga poeten Amanda Gorman göra megasuccé på Joe Bidens installation när hon läste sin dikt. Nu har hon också fått äran att läsa vid Super Bowl, och likt många under kvällen valde Amanda Gorman att hylla lärare och sjuksköterskor.

Amanda Gorman.

Foto: TT

LÄS MER:

Monica Förster är Årets designer i ELLE Deco Design Awards 2021

Så stylade kändisarna sin första röda matta som par

Oscar Zia om nya musiken, glädjen över uppbrottet och längtan efter kärlek

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons