Stoppa allt du gör! Skam säsong 4 kan börja redan i dag!

Lär dig hur man skapar nya vänskapsrelationer i vuxen ålder.

Ända sedan sista avsnittet av den tredje säsongen av Skam har fansen spekulerat kring när den fjärde säsongen drar i gång. ELLEs uppgifter? Det kan vara redan denna vecka.
05 april, 2017

Skam-febern håller i sig. För några veckor sedan släpptes de första bilderna från inspelningen av säsong fyra av den norska succéserien. Och de allra mest inbitna fansen har, förstås, börjat spekulera kring när exakt den nya säsongen kommer att ha premiär. Under hashtagen #alterhint finns flera teorier.

Den senaste?

Sydsvenskans Maria G Francke meddelande under gårdagen att den nya Skam-säsongen, säsong 4, skulle kunna dra igång redan då. Den 4/4. Anledningen?

”Henrik Holm, som spelar Even, är en flitig instagrammare privat. Han har inte lagt ut något sedan 26 mars, då han uppnådde 444 inlägg på sitt konto. Där tog det stopp. Det kan vara en hint om att fjärde säsongen startar 4/4 – det vill säga idag”, skrev hon.

Maria G Francke fortsatte:

”Och i helgen hände detta: Ulrikke Falch, som spelar Vilde, lade upp ett klipp på sitt Instagram Stories där hon spelade upp en låt på svenska och sjöng med – det var Silvana av F.N.Y. Och F.N.Y har även gjort en singel som heter 4 april till 3 juni. Är det en tillfällighet eller är det inom dessa tidsramar som säsong 4 kommer att utspela sig?”

LÄS OCKSÅ: SKAM-KLÄDERNA ATT KLICKA HEM I DAG

Det finns också andra teorier, givetvis. Denna, som exempel: Några av fansen har hakat upp sig vid ballongerna som synts i det första klippet. Man menar att ballongerna är till karaktären Noora och att det tyder på att den nya säsongen kommer att ha premiär på hennes födelseg. När den äger rum? I morgon, den 6 april. Kan det vara så att Skam säsong fyra har premiär redan då? Eller kan det vara så att man helt sonika tar datumet MELLAN dessa två, alltså i dag, den 5 april.

Skam-skaparna själva är, som alltid, förtegna.

Fortsättning följer…

Foto NRK