Starka reaktionen från Rihanna efter Beyoncés babybesked

Starka reaktionen från Rihanna efter Beyoncés babybesked

Beyoncé och Jay-Z väntar tvillingar! Och reaktionerna låter inte vänta på sig. En av de första att kommentera saken var Beys och Jays artistkollega Rihanna.
02 februari, 2017

I går kväll, svensk tid, kom beskedet: Beyoncé, 35, och maken Jay-Z, 47, väntar tillökning. Nyheten avslöjades på Beyoncés officiella Instagram, där världsstjärnan också passade på att berätta att det dessutom handlar om en dubbel gravidlycka för familjen – paret väntar nämligen tvillingar. Blue Ivy, 5, ska bli storasyster!

”Vi skulle vilja dela vår kärlek och glädje. Vi har blivit välsignade två gånger om. Vi är fantastiskt tacksamma över att vår familj kommer växa med två och vi vill tacka er för era lyckönskningar. – The Carters”, skrev Beyoncé på Instagram.

Det är inte första gången som Beyoncé och Jay-Z väljer att berätta att de väntar smått på ett uppseendeväckande sätt. 2011, då Bey var gravid med Blue Ivy, avslöjade hon det hela under ett uppträdande på MTV Video Music Awards.

Nyheten om graviditeten välte förstås nätet, både då och nu. Och den här gången slår avslöjandet alla rekord. I skrivande stund har fotot på den gravida sångerskan över sju miljoner likes (and counting!). Därmed är bilden den mest gillade på Instagram – någonsin. Selena Gomez, som tidigare haft rekordet med flest likes på Insta, får därmed se sig besegrad av Queen B.

Kändisvärlden reagerade förstås snabbt på nyheten om graviditeten och sände sina grattis, via Twitter och Instagram, till Beyoncé och Jay-Z. En av de allra första att gratulera paret var Beys och Jays artistkollega Rihanna som jublade över nyheten på sitt Instakonto.

”Så exalterad över den här nyheten!!! Grattis till Beyoncé och till min storebror Jay-Z”, skrev hon.

Med den vänliga kommentaren satte Rihanna bestämt stopp för alla de rykten som cirkulerat i flera år, ryktena om att hon och Beyoncé skulle ha någon typ av konflikt. Den påstådda konflikten ska ha handlat om en eventuell romans mellan Jay-Z och Rihanna kring 2005 då Jay-Z knöt Rihanna till sitt skivbolag.

Foto Stella Pictures