Squid game kommer tillbaka med en andra säsong – här är allt vi vet

10 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
squid game få en andra säsong
Skaran tittare som jublar över att Squid game kommer tillbaka med en andra säsong är antagligen inte liten. Det är Squid games skapare som nu bekräftar att det blir en till säsong av den omtalade serien. Men vad kommer vi att få se i den kommande säsongen? Kommer några karaktärer tillbaka? Här är allt vi vet!
Annons
TV: 4 saker om skådisarna i Squid game som du kanske inte visste
TV: 4 saker om skådisarna i Squid game som du kanske inte visste

Hajpen kring Squid game har väl inte undgått någon? Höstens stora snackis och en av de mest sedda tv-serierna på Netflix genom tiderna. Vi såg vuxna leka barnlekar, med livet som insats – där en person skulle gå ut som segrare med livet i behåll och massor av pengar.

Bekräftar att det blir en andra säsong

Nu bekräftar seriens skapare och regissör Hwang Dong-hyuk att det blir en till säsong av Squid game!

Den första säsongen tog många år att göra, redan 2008 började skaparen med manuset och han har beskrivit det långa arbetet med serien som en uttröttande process. Men trots det stora arbetet bakom blir det en säsong till!

Annons

– Det känns nästan som att ni inte ger oss något val, säger Hwang Dong-hyuk till nyhetsbyrån AP när han bekräftar att det blir en andra säsong. Han fortsätter:

– Det har varit så mycket press, en sådan stor efterfrågan och så mycket kärlek för en andra säsong.

squid game
I serien leker vuxna barnlekar, med sitt liv som insats.Netflix

Vad kommer vi få se i andra säsongen av Squid game?

Så, vad kommer vi att få se i den andra säsongen? Hwang Dong-hyuk spiller inte mycket te, men vi får veta att en av karaktärerna kommer att medverka igen! Huvudpersonen Gi-hun har en plats i den kommande säsongen.

Annons

– Men jag kan lova er det här; Gi-hun kommer att komma tillbaka och han kommer att göra något för världen.

När den andra säsongen av Squid game kommer att spelas in, och när den är redo för tittarna att sätta tänderna i, vill han inte heller berätta än.

Skaparens idé om Squid game säsong två

Han är fåordig, men innan det blev bekräftat att det blir en till säsong uttalade han sig faktiskt om vad en andra säsong hade kunnat handla om.

– En idé vore spelledarens historia, karaktären som höll i den dödliga turneringen i första säsongen, sa han till The Times.

squid game
Huvudpersonen kommer att komma tillbaka.Noh Juhan | Netflix

Och med det sagt var det flera som började spekulera i om det kommer att bli en så kallad prequel, att den andra säsongen kommer att utspela sig innan det första säsongen.

Annons

Det finns en hel del relationer bland karaktärerna som vi vill veta mer av. Och om det blir en prequel får vi kanske följa karaktärerna som inte längre lever vid den första säsongens slut – så ja, gärna för oss! Men vi får helt enkelt vänta och se...

Foto: Netflix

Se också: Därför snackar alla om Squid game – här är allt du vill veta
Se också: Därför snackar alla om Squid game – här är allt du vill veta
Annons
Innehåller annonslänkar