Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Spice Girls planerar en remake på musikvideon till Wannabe

18 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Spice girls gör remake på musikvideo.
Lagom till 25-årsjubileummet för supermegadunderhiten Wannabe av superkvinnorna i Spice Girls – planerar de nu att göra en remake av den hyllade musikvideon!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
12 AV DE MEST STILSÄKRA KVINNORNA GENOM TIDERNABrand logo
12 AV DE MEST STILSÄKRA KVINNORNA GENOM TIDERNA

Tanken var från början att Spice girls-brudarna skulle ställa till med en hejdundrans världsturné lagom till bandets 25årsjubileum för låten Wannabe, men sen blev det ju som det blev med dessa planer på grund av coronapandemin.

Planerar remake av musikvideon

När det stod klart att världsturnén inte skulle bli av fick de numera fyra Spice girls-medlemmarna tänka om. Och eftersom tjejerna Mel C, Emma Bunton, Geri Horner och Mel B fortfarande vill fira bandets stora 90-talssuccé ändå – planerar de nu att göra en remake av musikvideon till megahiten Wannabe som släpptes med dunder och brak 1996, vilket tidningen The Sun nu rapporterar om.

– Alla fyra har kontakt varje vecka och försöker komma på nya idéer om hur de kan göra något speciellt för att markera den stora dagen, säger en källa med stor insyn till tidningen och menar att tjejerna vill göra mer än en remake av musikvideon.

Nu får man väl bara hålla tummarna för att det blir av – nostalgitrippen skulle ju bli total!

Annons

Victoria Beckham skippar helst

Tidningen meddelar även att chansen för Victoria Beckham, även kallad Posh Spice, skulle hoppa på tåget, och medverka i musikvideon är ”extremt liten”.

Spice girls turné sommaren 2019

Den brittiska tjejgruppen bildades 1994 och då bestod gruppen av alla fem original medlemmar med sina fyndiga smeknamn: Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri (numera Horner) Halliwell (Ginger Spice) och Victoria Beckham (Posh Spice). Fram till det tidiga nollnolltalet toppade bandet många listor. Men år 2000 splittrades bandet när Geri valde att lämna.

I november 2018 släppte Spice girls en Youtube-video där de avslöjade att de skulle ge sig ut på turné på Irland och i England sommaren 2019! Trogna Spice girls-fans gick ju i taket – även fast att Victoria Beckam valde att inte delta i den lilla turnén.

Foto: TT

LÄS MER:

Girl Powered: The Spice Girls – ny dokumentär om Spice Girls

Spice Girls kan snart återförenas igen

Då och nu – så ser medlemmarna i Spice Girls ut

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons