Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Spice Girls kan snart återförenas igen

28 apr, 2020 
AvEmma Castman
För snart ett år sedan återförenades medlemmarna i Spice Girls – och nu kan det snart vara dags igen. Det avslöjar Emma Bunton i en ny intervju med MailOnline.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I år är det 26 år sedan Spice Girls tog världen med storm. Bandet bestod då av medlemmarna Victoria ”Posh” Beckham, Emma ”Baby” Bunton, Geri ”Ginger” Halliwell, Melanie ”Sporty” Chisholm och Melanie ”Scary” Brown – och sammanlagt turnerade de ihop i sex år.

2000 valde medlemmarna nämligen att gå skilda vägar (Geri hoppade av redan 1998) för att i stället satsa på sina solokarriärer.

Sedan dess har de forna Spice Girls-gänget arbetat på varsitt håll, med undantag för ett par återföreningar. Senaste gången var 2019, då alla förutom Victoria Beckham drog iväg på turné.

Och redan nu, ett knappt år efter det senaste återseendet kan det vara dags för ytterligare ett möte. Det avslöjar Emma Bunton i en ny intervju.

Drömmer om att turnera igen

Det är i en dialog med MailOnline som Emma Bunton berättar att de före detta Spice Girls-medlemmarna har pratat med varandra om att göra nya livespelningar, och att deras dröm är att få uppträda internationellt.

Annons

– Jag håller tummarna för att vi kan göra några fler konserter, säger Emma bland annat i intervjun och fortsätter:

– Jag har pratat med Geri och de andra tjejerna om olika projekt. Vi skulle gärna vilja göra mer livegrejer, och att få göra fler internationella uppträdanden vore en dröm.

Några fler detaljer bjuder Emma tyvärr inte på i intervjun – hur en eventuell återförening skulle kunna se ut, när den i så fall skulle kunna gå av stapeln och vilka som skulle vara med är alltså fortfarande oklart.

Foto: TT

LÄS MER:

Då och nu – så ser medlemmarna i Spice Girls ut

Se klippet när Adele sjunger Spice Girls i bilen

Victoria och David Beckhams stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons