Spådam avslöjade Kenzas graviditet: "Jag började störtböla"

Spådam avslöjade Kenzas graviditet: "Jag började störtböla"

Under en riktigt tuff period gick Kenza till en spådam för att få svar – skulle hon någonsin bli mamma?
14 februari, 2019

Sommaren 2019 kommer att bli riktigt spännande för bloggerskan Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks. Då föds parets första gemensamma barn, en liten pojke.

Nyligen avslöjade Kenza barnets kön i ett känslosamt inlägg på sin blogg:

När vi på julafton fick reda på att det är en liten grabb så känns det ju så himla rätt. Såklart att det är en son. MIN son. Det är min son som får mitt hjärta att slå extra hårt, som får tårarna att rinna bara jag tänker på honom och vårt kommande liv ihop, det är min son jag känner små sparkar och knuffar ifrån. Mammas älskade lilla pojke”, skrev hon bland annat i inlägget.

Att paret skulle bli föräldrar var dock ingen självklarhet. Efter flera misslyckade IVF-behandlingar fick Kenza veta att hon närmade sig klimakteriet – vid 26 års ålder. I en intervju med Nyhetsmorgon talade hon ut om beskedet:

– Jag blev så chockad. Det var jättejobbigt att acceptera det, för vi var ju mitt uppe i att skaffa barn. Då visste vi inte om det någonsin skulle gå.

Men det gick. Och på helt naturlig väg, dessutom. I september förra året blev hon äntligen med barn.

I ett nytt avsnitt av gravidpodden Kenza och Dani – När livet händer berättar Kenza att hon visste att det var en pojke hela tiden. Hon hade nämligen träffat en spådam som förutspått precis det.

Det var drygt en månad innan graviditeten som bloggerskan bokade tiden med spådamen, en period i hennes liv som var riktigt tuff. Hon och maken Aleks hade precis misslyckats med sitt andra IVF-försök och några månader tidigare hade även hennes pappa gått bort.

– Jag kände mig desperat och ville testa alla möjliga sätt för att få veta om jag skulle bli mamma. Så jag gick till en spådam som jag hade blivit tipsad om, säger Kenza i podcasten och fortsätter:

– Jag hade inte sagt ett ord om vad jag hette eller vem jag var. Det första hon berättar är att jag går igenom något väldigt tufft just nu, men att det kommer att vända.  Sen säger hon att hon ser en liten själ som väntar på att få komma till mig och min man. Då brister det för mig. Jag började störtböla.

Spådamen kunde också se att det var en liten pojke som paret skulle få inom ett år, på helt naturlig väg. Och det var hon så säker på att hon lovade att Kenza fick komma tillbaka och ge henne en örfil om det inte stämde.

– Jag var så lättad när jag gick därifrån, tillägger Kenza för Dani.

Läskigt träffsäkert – här kan du lyssna på hela avsnittet!

Läs mer:

Kändisarnas fina hyllningar till Kenza på röda mattan

Kenzas kamp för barnet: ”Jag är nära klimakteriet

Kenza Zouiten: ”Jag vägrar få ångest över att jag inte tränat ordentligt”

Foto: TT//Kenza Zouiten Subosic//Instagram