Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Sophie Turners nya hårförvandling – från blondt till rött

07 jun, 2021 
AvJessica Rådne
sophie turner på röda mattan
För bara en vecka sedan visade Sophie Turner upp sin nya lugg. Nu kommer nästa förändring av frisyren – ett helrött svall.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisars hårförvandlingar vi minnsBrand logo
10 kändisars hårförvandlingar vi minns

Under åtta års tid spelade Sophie Turner, 25, den rödhåriga karaktären Sansa Stark i HBO:s succéserie Game of Thrones. I en intervju med Glamour från 2018 beskriver Sofie hur hon efter ett tag ville gå tillbaka till sin naturliga blonda hårfärg, och sedan fick bära peruk som följd.

– För några år sedan försökte jag gå tillbaka från rött till blont, och det förstörde mitt hår så pass mycket att jag var tvungen att ha en peruk i Game of Thornes. De lät mig inte färga det till rött igen, för då hade håret ramlat av, berättar hon.

Annons
sophie turner i game of thrones
Sophie Turner bar peruk mot slutet av långköraren Game of Thrones.

Nu har Sophie gjort ett nytt försök att bli just rödtott, och visar upp resultatet.

Klippte nyligen lugg

Den senaste hårförändringen kommer bara en vecka efter att stjärnan visade upp en sprillans ny lugg på sina sociala kanaler.

sophie turner i lugg
Sophie Turner klippte nyss lugg.

”Ya gal’s BANG’d up”, skev Sophie Turer på en selfie som hon lade upp i Insta story vid tillfället. Också denna frisyr var en hon hade testat - och ångrad - förut. I tidigare nämnda intervju med Glamour svarar Sophie på frågan vilken frisyr hon ångrar mest i efterhand, svaret lyder:

Annons

– Att klippa lugg. Det var en katastrof. Jag gjorde det själv när jag var 13, och det hjälpte inte direkt att mitt röda hår fick en mörk utväxt. Jag vet inte varför jag gjorde så. Antar att folk hade lugg då och jag tänkte: ”Fuck it, jag ger det ett försök”.

Visar upp röda håret

Om den senaste frippan är en kombo av lugg och rött är svårt att avgöra då den bild Sophie Turner visar upp är en spegelselfie där hennes hand och mobil döljer hennes panna. Stjärnan taggar skådisvännen Olivia Rodrigo i bilden, vilket också är oklart why.

sophie turner rödhårig spegelselfie
Sophie Turner visar upp sitt röda hår.

Sophie Turner och maken Joe Jonas, 31, firade nyligen tvåårig bröllopsdag. De gifte sig i Las Vegas 2019. I fjol fick de sin lilla dotter Willas.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons