Sophie Turners krav på Joe Jonas – innan de började dejta

Sophie Turners och Joe Jonas på röda mattan

I en ny intervju avslöjar Joe Jonas att Sophie Turner hade ett ganska udda krav på honom när de började dejtade. Hon bad nämligen honom titta på alla Harry Potter-filmer. Här är anledningen!
30 april, 2020

Game of Thrones-skådisen Sophie Turner och Jonas Brothers-stjärnan Joe Jonas blev officiellt ett par i början av 2017, och sedan dess har de hunnit skaffa hund, förlova sig och gifta sig – hela två gånger.

I februari i år kom även nyheten om att Sophie Turner och Joe Jonas väntar sitt första barn ihop. Flera närstående källor har kommenterat graviditeten, men paret själva har hållit låg profil.

– De håller saker väldigt hemliga men deras vänner och familj är enormt glada för deras skull, kommenterade en källa till Justjared.com.

De senaste tre åren har alltså varit innehållsrika för paret – men hur började egentligen allt? Sophie har tidigare berättat att kärlekssagan tog fart på Instagram efter att Jonas skickat ett direktmeddelande till henne. Kort därefter började de dejta, och i en ny intervju avslöjar Jonas nu att Sophie hade ett ganska udda krav på honom i början.

Var tvungen att titta på Harry Potter

Det är i programmet Late Late Show som Jonas berättar att Sophie tidigt gjorde klart för honom att han var tvungen att titta på alla Harry Potter-filmer om han ville fortsätta dejta henne.

– Sophie sa: ‘Om du och jag ska fortsätta dejta måste du faktiskt titta på Harry Potter‘. För er som tittar på det här programmet och inte vet, under julen i Storbritannien kollar man bara på Harry Potter på tv. Så jag tittade på alla filmerna – och förälskade mig faktiskt i dem.

I intervjun bjuder Jonas även på en inblick i parets vardag. Han berättar nämligen att de just nu sysselsätter sig med att bygga med lego, och att de tillsammans har byggt upp skolan för häxkonster i Harry Potter – Hogwarts. Ett projekt som inkluderat hela 7 000 legobitar.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Serieaktuella Sophie Turner i intervju i ELLE

Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas

Allt om Sophie Turners och Joe Jonas bröllop i Las Vegas