Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Sophie Turners krav på Joe Jonas – innan de började dejta

30 apr, 2020 
AvEmma Castman
Sophie Turners och Joe Jonas på röda mattan
I en ny intervju avslöjar Joe Jonas att Sophie Turner hade ett ganska udda krav på honom när de började dejtade. Hon bad nämligen honom titta på alla Harry Potter-filmer. Här är anledningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Game of Thrones-skådisen Sophie Turner och Jonas Brothers-stjärnan Joe Jonas blev officiellt ett par i början av 2017, och sedan dess har de hunnit skaffa hund, förlova sig och gifta sig – hela två gånger.

I februari i år kom även nyheten om att Sophie Turner och Joe Jonas väntar sitt första barn ihop. Flera närstående källor har kommenterat graviditeten, men paret själva har hållit låg profil.

– De håller saker väldigt hemliga men deras vänner och familj är enormt glada för deras skull, kommenterade en källa till Justjared.com.

De senaste tre åren har alltså varit innehållsrika för paret – men hur började egentligen allt? Sophie har tidigare berättat att kärlekssagan tog fart på Instagram efter att Jonas skickat ett direktmeddelande till henne. Kort därefter började de dejta, och i en ny intervju avslöjar Jonas nu att Sophie hade ett ganska udda krav på honom i början.

Var tvungen att titta på Harry Potter

Det är i programmet Late Late Show som Jonas berättar att Sophie tidigt gjorde klart för honom att han var tvungen att titta på alla Harry Potter-filmer om han ville fortsätta dejta henne.

Annons

– Sophie sa: ‘Om du och jag ska fortsätta dejta måste du faktiskt titta på Harry Potter‘. För er som tittar på det här programmet och inte vet, under julen i Storbritannien kollar man bara på Harry Potter på tv. Så jag tittade på alla filmerna – och förälskade mig faktiskt i dem.

I intervjun bjuder Jonas även på en inblick i parets vardag. Han berättar nämligen att de just nu sysselsätter sig med att bygga med lego, och att de tillsammans har byggt upp skolan för häxkonster i Harry Potter – Hogwarts. Ett projekt som inkluderat hela 7 000 legobitar.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Serieaktuella Sophie Turner i intervju i ELLE

Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas

Allt om Sophie Turners och Joe Jonas bröllop i Las Vegas

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons