Sophie Turner visar okända bilder från bröllopet med Joe Jonas

Joe Jonas och Sophie Turner firar två år som gifta!

TT
För två år sedan gifte sig Sophie Turner och Joe Jonas.
Nu delar Game of thrones-stjärnan med sig av bilder från bröllopsfesten som tidigare inte visats.
03 maj, 2021
Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas
1:35

Efter reklamen: Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas

(1:35)

Slå på ljud

Skådespelaren Sophie Turner och artisten Joe Jonas har precis firat tvåårsdagen av sitt första bröllop. Det var en klassisk Las Vegas-vigsel, komplett med en Elvis Presley-imitatör och allt. Det hela livestreamades på Joe Jonas Instagram och tog många följare med förvåning.

Jonas brothers-brorsan hade nämligen sagt till James Corden att de skulle gifta sig senare under året, vilket också visade sig stämma.

För några månader efter Las Vegas-bröllopet bjöds det in till ett större galej i södra Frankrike. Där firades deras kärlek på två olika slott, Château du Martinay in Carpentras och Château de Tourreau.

Joe Jonas och Sophie Turners kärlekssaga

De började träffas 2016 efter att Joe Jones glidit in i Sophie Turners Instagram-DM och snart blev det tydligt att de var menade för varandra.

Året därpå förlovade de sig, något som de glatt visade upp på Instagram.

”Jag svarade ja”, skrev Sophie Turner då och visade upp en bild på förlovningsringen.

Sedan dess har paret också hunnit skaffa hund och barn!

Deras dotter kom till världen förra året, något som bekräftades i slutet av juli.

”Sophie Turner och Joe Jonas är glada att tillkännage födseln av deras bebis”, lät en representant för paret meddela till tidningen People.

Sedan dess har de båda hållit låg profil om sin dotter Willa, men efter födseln har Sophie Turner delat med sig av ett gäng bilder från graviditeten. Hon har också rutit ifrån när det kommer till att kvinnor ska ”få tillbaka sin kropp” efter en förlossning.

”Du har aldrig förlorat din kropp efter en förlossning! Det är okej och normalt att kroppen förändras. Du behöver inte en mindre kropp för att vara värdig och okej!”, skrev hon bland annat.

Nya bilderna från Las Vegas-bröllopet

Nu har det alltså hunnit gå två år sedan parets första bröllop, och det firas med att Sophie Turner delar med sig av en massa bilder från den stora kvällen. Där kan man se hur de tog sig ett dopp med kläderna på, den första kyssen som äkta makar och hur de står och dj:ar.

Foto: TT/Instagram