Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Här är låtarna som kan bli årets sommarplåga 2017

05 jun, 2017 
AvSofia Börjesson
Dessa kan bli årets sommarplåga.
Den är känd för att vara omöjlig att undgå. Den går på repeat på varenda uteställe, i butikerna, på radion – och ständigt i våra huvuden. Vi talar förstås om sommarplågan. Här är kandidaterna för 2017.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förra året var det kanske framför allt Justin Timberlakes hit Can’t Stop This Feeling! som gjorde sig värdig epitetet ”sommarplåga”. Och vi minns såklart även tidigare års bidrag med värme: Macarena, Hej, hej Monica, Boten Anna, Bailando och The Ketchup Song är några av låtarna som vi en gång i tiden hatade att älska och kunde vartenda ord till.

Men vilken låt kommer att bli årets stora sommarplåga? Spotifys redaktörer har slagit sina kloka huvuden ihop och gjort djupdykningar i såväl sina egna listor som de internationella topplistorna för att besvara just den frågan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Sommaren bjuder i vanlig ordning på en blandad kompott med lokala favoriter men även internationella tungviktare som Selena Gomez och hennes senaste singel Bad Liar och Imagine Dragons Thunder som redan nu har välkomnats på topplistorna världen över, säger Shanon Cook, trendexpert på Spotify.

Spotify har tagit fram två listor, den ena med svenska artister och den andra med internationella artister. I slutet av augusti koras sommarens största hit, och det är inte helt omöjligt att det blir någon av dessa. Vi sätter våra pengar på Justin Biebers Despacito, vilken tror du på?

Sommarens största internationella hits:

Sommarens största svenska hits:

Läs mer:

Se Selena Gomez nya musikvideo till ”13 reasons why”

Guide: Festivalerna 2017 som passar just dig

4 av Sveriges absolut coolaste kvinnor släpper ny musik

Annons