Solsidan är tillbaka i höst – se första bilderna från säsong 7

karaktärerna fredde och mickan i solsidan säsong 7

Fredde, Mickan, Ove och gänget är snart tillbaka i Solsidan säsong 7. Redan nu finns det bilder på de älskade karaktärerna in action!
20 augusti, 2021
Se bilderna från nya säsongen av Solsidan
0:59

Efter reklamen: Se bilderna från nya säsongen av Solsidan

(0:59)

Slå på ljud

TV4:s långkörare Solsidan återkommer i höst för sjunde gången. I komediserien som gjort succé år ut och år in följer vi med i livet för familjerna i den välbärgade förorten utanför Stockholm.

Handlingen i Solsidan säsong 7

I säsong 7 står Alex (Felix Herngren) och Anna (Mia Skäringer) inför skilsmässa vilket gjort att Alex börjat söka lyckan genom digital dejting. Anna har fått skådespelarjobb vilket resulterat i att hon nu syns i skvallerpressen med en påstådd romans med en känd kollega.

Josephine Bornebuschs karaktär Mickan fyller 40 och bestämmer sig efter alla åren som hemmafru för att satsa på en karriär som influencer. Hennes make Fredde (Johan Rheborg) har hamnat i en livskris och finner sig plocka upp sin gamla ungdomsgemenskap i synthrörelsen.

Till sist har snåljåpen Ove (Henrik Dorsin) dragit på sig spenderbyxorna vilket oroar hustrun Anette (Malin Cederbladh).

Carolina Gynning gästar serien

carolina gynning under en scen i solsidan säsong 7

Carolina Gynning gästspelar i Solsidans sjunde säsong.

I den nya säsongen finns det även plats för en rad gästspel från bland andra Carolina Gynning, Fredrik Hallgren och Louise Norddahl. Den förstnämnda som nyligen blev mamma för tredje gången är att döma av bilder från säsongen höggravid i sin roll.

Karaktärerna Fredde och Mickan.

Vad pågår här – ett affärsmöte av något slag? Johan Rheborg och Josephine Bornebusch spelar makarna Fredde och Mickan Schiller.

Bilderna visar även att Josephine Bornebusch låtit sitt eget hår vila från färgning och styling genom att istället bära en platinablond peruk. När Femina träffade skådespelaren förra hösten berättade hon att peruk varit ett självklart val den här gången.

– ”Ska vi säga det till henne? Tror du hon vet?”, visade man i sminket Jag hade en kal fläck där bak efter alla år av blekningar. Nästa gång blir det peruk för Mickan, förklarade hon då.

Se fler nya bilder på karaktärerna

mia skäringer

Mia Skäringers karaktär Anna har en spexig kroppsstrumpa – varför får vi veta i höst!

Johan Rheborg och Josephine Bornebusch

Johan Rheborg och Josephine Bornebusch håller ihop.

Malin Cederbladh och Henrik Dorsin

Malin Cederbladh och Henrik Dorsin som Anette och Ove Sundblad.

Felix Herngren

Felix Herngren spelar Alex som just börjat nätdejta.

Solsidan säsong 7 har premiär på TV4 och C More den 17 oktober.

Foto: TV4/Johan Paulin, Mattias Andersson, Jakob Dahlstrom