Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sofia Richie Grainge är gravid med sitt första barn

26 jan, 2024 
Sofia Richie gravid
Image Press Agency/NurPhoto/Shut
Sofia Richie Grainge och maken Elliot Grainge väntar sitt första barn ihop. Paret vigdes i en storslagen ceremoni på Hotel du Cap-Eden-Roc våren 2023 och ska nu alltså få tillökning! I en intervju med Vogue avslöjar Richie Graigne även könet på barnet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sofia Richie Grainge, 25, är gravid med sitt första barn, det avslöjade hon i en intervju med Vogue. Richie Grainge har varit en av internets mest populära it-girls de senaste åren, och är dotter till musiklegendaren Lionel Riche.

Så träffades Sofia Richie Grainge och Elliot Grainge

Sofia Richie Grainge och Elliot Grainge började först kopplas samman i början av 2021, och enligt uppgifter var de vänner innan de började dejta. Paret träffades efter att Sofia haft en on-and-off relation med Scott Disick i flera år.

Paret kom snabbt nära varandra och deras kärlekshistoria blev snart seriös. I april 2023 vigdes de i en storslagen ceremoni i Cap d'Antibes, på det anrika Hotel du Cap-Eden-Roc. Bröllopsfesten var lika storslagen – och riktigt stjärnspäckad!

Sofia Richies bröllop
E-PRESS

På bröllopet uppträdde Stephen Sanchez, Good Charlotte (vars huvudsångare Joel Madden är gift med brudens syster Nicole Richie!) och såklart brudens far Lionel Richie.

Fansen har spekulerat om SOFIA RICHIEs graviditet

Sofia Richie Grainge gravid
NGRE / BACKGRID US / TT

Under vintern har fans spekulerat i om det skulle kunna vara så att Richie Grainge är gravid, då hon har setts i flera bylsiga oufits och stora kappor, och nu bekräftar hon att så är fallet.

Sofia Richie Grainge gravid
LESE, SPOT, RMLA / BACKGRID US / TT

I intervjun med Vogue berättar hon att hon fick reda på graviditeten väldigt tidigt, hon var endast i fjärde veckan när hon plussade. Richie Graine trodde att hon led av jetlag men tog ett graviditetstest för säkerhets skull, och det var positivt.

Annons

Sofia Richie Grainge avslöjar barnets kön

I intervjun avslöjas både kön och stjärntecken (tvilling!) på barnet, och på Tiktok har Richie Graine delat en vacker video med bilder från graviditeten, bland annat parets egna lilla gender reveal. Med en konfettikanon fylld av rosa konfetti får paret veta att den är en flicka de väntar, och Sofia är överlycklig.

@sofiarichiegrainge

We can’t wait to meet you baby girl 🕊️

♬ sofias song by artemas - Artemas fan

– Vi båda trodde att det var en pojke, så det var verkligen en chock, berättade hon för Vogue.

– Min dröm i livet är att få en dotter, och Elliot är väldigt exalterad också. Jag tror det är typiskt för pojkar att vilja ha pojkar, men han har många systrar. Det var så fint.

Då är SOFIA RICHIE GRAINGEs bebis beräknad

Utifrån vad Sofia delat med sig av kan man gissa att hennes beräknade förlossningsdatum är mellan 21 maj och 20 juni, det är nämligen då stjärntecknet tvillingarna är födda. Men Richie Graine säger även till Vogue att bebisen växer fort, och att hennes due date är lite oklart.

Vi ser fram emot att följa stjärnans graviditet!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons