Sofia Lindhe och Anton Pehrsons plan efter Gift vid första ögonkastet

16 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Sofia Lindhe och Anton Pehrson ska gifta sig igen – för kärlekens skull!
Det enda paret som fortfarande håller ihop efter årets säsong av Gift vid första ögonkastet är Anton Pehrson och Sofia Lindhe.
Nu avslöjar de sina planer för ett andra bröllop.
Annons
5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått

Det har gått lite olika bra för paren i årets Gift vid första ögonkastet. Johan Skantz ville egentligen fortsätta relationen med Susanna Lundberg, men det ville inte hon och deras kärlekshistoria tog slut i det sista avsnittet.

– Den här kemin som jag behöver ha, den har inte vi från min sida. Det lilla extra saknades, säger Susanna Lundberg i programmet när de båda sitter framför experterna och ska göra sitt val.

Elinor Sundfeldt och Lars Ekström sade till sist ja till att fortsätta sin relation, men i specialavsnittet som visar vad paren gör i dag visar det sig att de bröt upp efter programmet.

Annons

– Vi tog en liten paus från varandra för jag hade fortfarande semester och då åkte jag iväg och kände att jag hade lite distans till den här situationen och det var inga känslor som växte fram under den tiden vi var isär. Då kände jag ”det här kommer inte hålla”, berättar Elinor Sundfeldt i avsnittet.

Tacoparets stora lycka

Men några som det gått och går desto bättre för är Sofia Lindhe och Anton Pehrson. De fångade inte bara varandras hjärtan utan också publikens, och blev kända som tacoparet. De bor i dag tillsammans i Stockholm.

”Liam fick sin matte till slut, nu är vi en familj!”, berättar Anton Pehrson glatt på Instagram, ihop med en bild på honom, Sofia och hunden Liam.

Anton och Sofias nya bröllopsbesked efter programmet

I en intervju med Sverige radios Karlavagnen avslöjar han också att de har fler planer för framtiden. Det vankas nämligen bröllop igen! Detta kommer fram när programledaren Farah Abadi säger att det är tråkigt att de inte får ha ett bröllop till där det serveras taco.

Annons

– Ja, men... det är inte omöjligt att det blir så någon gång, säger Anton Pehrson då.

– Det kommer det absolut att bli, säger han också.

I en intervju med Expressen berättar paret mer om planerna.

– Vi har sagt att det är klart att vi vill gifta oss av kärlek någon gång också, säger Sofia Lindhe till tidningen, och tillägger att de inte bestämt när det kommer att ske.

Foto: Ulrika Malm/SVT

Annons
Innehåller annonslänkar