Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Sofi Fahrman har fått barn: ”Vårt lejonhjärta”

24 jun, 2022 
AvLinda Strömbäck
Sofi Fahrman
ELLEs profil Sofi Fahrman välkomnade nyligen sitt andra barn till världen. I ett inlägg på Instagram berättar hon om de glada nyheterna att hon fått en son och hyllar sjukvårdspersonalen för stödet under förlossningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisarna du inte visste hade barnBrand logo
Kändisarna du inte visste hade barn

I april berättade Sofi Fahrman de lyckliga nyheterna att hon och nyblivna maken Filip Engelbert blivit gravida. Nu har parets första gemensamma barn kommit till världen. I ett inlägg på Instagram visar hon upp bebisfötterna och berättar om sonens tidiga entré.

Sofi Fahrman har fått en son

För två veckor sedan välkomnade Sofi Fahrman sitt andra barn till världen. På instagram berättar hon de lyckliga nyheterna och passar på att hylla sjukvårdspersonalen och deras stöd under förlossningen.

”Små fötter lämnar stora avtryck. För två veckor sedan kom vår kära son. Han valde att överraska sina föräldrar med en tidig entré. Sedan dess har vi fått uppleva svensk sjukvård när den är som bäst. Empatiska, kompetenta och genomgående helt fantastiska läkare/sjuksköterskor/undersköterskor/barnmorskor/läkarstudenter. TACK för att ni finns.”

”Idag firar vi 14 dagar med vårt lejonhjärta och önskar sjukhuspersonalen glad midsommar. Och samtidigt passar jag på att önska er en glad sommar, en sommar då jag kommer lägga all min energi på familjen så jag tror inte att vi kommer ses här inne så mycket. Tills dess, all kärlek från oss” skriver Sofi Fahrman på Instagram.

Stort grattis Sofi och Filip!

Foto: TT, Instagram

Annons