Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Snabba Cash säsong 2 kommer till Netflix – då släpps nya avsnitt

07 jun, 2021 
AvJessica Rådne
Evin Ahmad
Netflix svenska originalserie Snabba Cash får en uppföljare. I säsong 2 återser vi flera karaktärer och skådespelare, meddelar seriens manusförfattare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Evin Ahmad: "Vi är inte vana att se kvinnor ifrågasätta de högsta hönsen"Brand logo
Evin Ahmad: "Vi är inte vana att se kvinnor ifrågasätta de högsta hönsen"

När Netflix i våras släppte serien Snabba Cash klättrade den rakt upp på streamingtjänstens lista över hetaste titlar. Idén till serien är sprungen ur filmen med samma namn som hade premiär 2010, som i sin tur bygger på Jens Lapidus bästsäljande roman.

I den uppdaterade versionen lär vi känna tech-entreprenören Leya (Evin Ahmad) som startat sitt företag med hjälp av svarta pengar. Hon hamnar snart i armarna på den charmige gängmedlemmen Salim (Alexander Abdallah). När även en problemtyngd yngling korsar deras vägar finner de sig i en smutsig triangel och desperat jakt på pengar.

Nu bekräftar seriens skapare att säsong 2 är på gång, rapporterar Expressen.

Annons

Evin Ahmad återvänder i säsong 2

”Arbetet med säsong 1 var ett otroligt roligt teamwork och att få återvända till våra rollfigurer och det team och skådespelare som arbetar med projektet känns fantastiskt. Jag är väldigt stolt över säsong 1 men nu ska vi göra något ännu bättre”, skriver manusförfattaren Oskar Söderlund i ett sms till tidningen.

En av de skådespelare som återvänder i säsong 2 är Evin Ahmad som också kommenterar över sms:

”Det känns helt underbart att få fortsätta den här resan och det ska bli spännande att se vad de kokat ihop för våra rollfigurer i manusrummet och det är så kul att det är så många som är glada för en säsong 2.”

Då har Snabba Cash 2 premiär

I Netflix beskrivning av säsong 1 står det att ”Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin (…) den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös”.

När Leya hamnar i denna värld ”sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov (…) alla drivs av samma sak – snabba cash.”

– När man ser hur serien slutar så känns det ju som att man skulle kunna stanna där, men det finns också en del saker man skulle kunna berätta vidare om, sa regissören Jesper Ganslandt tidigare i år på frågan om det blir en fortsättning.

Nu bekräftas att Snabba Cash 2 har premiär på Netflix under 2022. Exakt datum är ännu okänt.

Källa: Expressen

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons