Här är de första bilderna från säsongsfinalen av Stranger Things

Här är de första bilderna från säsongsfinalen av Stranger Things

Den 1 juli har de två sista avsnitten av Stranger Things premiär på Netflix och nu har det äntligen släppts bilder från säsongsfinalen. Se här – men varning för spoilers!
15 juni, 2022
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan
0:59

Efter reklamen: Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan

(0:59)

Slå på ljud

Bröderna Matt och Ross Duffers succéserie Stranger Things släpptes första gången 2016, och sedan dess har Eleven, Mike, Will, Dustin, Lukas, Max – och resten av gänget i Hawkins engagerat en hel värld. Sammanlagt har fyra säsonger släppts och enligt skaparna är ytterligare en planerad. Därefter har de bestämt sig för att avsluta, det meddelade Duffers i ett pressmeddelande i februari i år.

“För sju år sedan planerade vi den kompletta storyn för Stranger Things. Vid den tidpunkten förutspådde vi att storyn skulle räcka i fyra eller fem säsonger. Den visade sig lite för stor för att berätta i fyra – som ni snart kan se själva – vi slungar oss inte mot finalen. Säsong fyra blir den näst sista. Säsong fem blir den sista.”

Bilder från Stranger Things säsong 4 volym 2

Den 27 maj hade Stranger Things säsong 4 premiär. Då släpptes sju av säsongens nio avsnitt och de resterande två har premiär den 1 juli.

Nu har Netflix äntligen släppt de första bilderna ur den andra volymen av Stranger Things 4. Så, de som är sugna på en smygtitt på vad som komma skall ska absolut scrolla vidare. Men, varning för spoilers…

Stranger things säsong 4 volym 2
Courtesy of Netflix
Stranger things säsong 4
Courtesy of Netflix
Bilder från Stranger things säsong 4
Courtesy of Netflix
Stranger things volym två säsong fyra
Courtesy of Netflix
Stranger things säsong 4 smygtitt
Courtesy of Netflix
Stranger things säsong fyra spoiler
Courtesy of Netflix

Hur långa är de sista avsnitten av Stranger Things?

I samband med att Netflix publicerade bilder från finalsäsongen av Stranger Things valde de även att gå ut med hur långa de resterande två avsnitten kommer att vara. Avsnitt åtta är 1 timme och 25 minuter och avsnitt nio är 2 timmar och 20 minuter.

Foto: Netflix