Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Här är de första bilderna från säsongsfinalen av Stranger Things

15 jun, 2022 
AvEmma Castman
Här är de första bilderna från säsongsfinalen av Stranger Things
Den 1 juli har de två sista avsnitten av Stranger Things premiär på Netflix och nu har det äntligen släppts bilder från säsongsfinalen. Se här – men varning för spoilers!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan

Bröderna Matt och Ross Duffers succéserie Stranger Things släpptes första gången 2016, och sedan dess har Eleven, Mike, Will, Dustin, Lukas, Max – och resten av gänget i Hawkins engagerat en hel värld. Sammanlagt har fyra säsonger släppts och enligt skaparna är ytterligare en planerad. Därefter har de bestämt sig för att avsluta, det meddelade Duffers i ett pressmeddelande i februari i år.

“För sju år sedan planerade vi den kompletta storyn för Stranger Things. Vid den tidpunkten förutspådde vi att storyn skulle räcka i fyra eller fem säsonger. Den visade sig lite för stor för att berätta i fyra – som ni snart kan se själva – vi slungar oss inte mot finalen. Säsong fyra blir den näst sista. Säsong fem blir den sista.”

Annons

Bilder från Stranger Things säsong 4 volym 2

Den 27 maj hade Stranger Things säsong 4 premiär. Då släpptes sju av säsongens nio avsnitt och de resterande två har premiär den 1 juli.

Nu har Netflix äntligen släppt de första bilderna ur den andra volymen av Stranger Things 4. Så, de som är sugna på en smygtitt på vad som komma skall ska absolut scrolla vidare. Men, varning för spoilers…

Stranger things säsong 4 volym 2
Stranger things säsong 4
Bilder från Stranger things säsong 4
Annons
Stranger things volym två säsong fyra
Stranger things säsong 4 smygtitt
Stranger things säsong fyra spoiler
Annons

Hur långa är de sista avsnitten av Stranger Things?

I samband med att Netflix publicerade bilder från finalsäsongen av Stranger Things valde de även att gå ut med hur långa de resterande två avsnitten kommer att vara. Avsnitt åtta är 1 timme och 25 minuter och avsnitt nio är 2 timmar och 20 minuter.

Foto: Netflix

Annons