Släpp allt! Tom Cruise bekräftade just att det blir en Top Gun 2

En dröm kan bli sann, kan bli verklig – och det blir den nästa år. För då börjar nämligen Top Gun 2 spelas in, enligt Tom Cruise.
24 maj, 2017

Maverick kommer återigen att göra intåg i våra liv i en uppföljare till den klassiska åttiotalsrullen Top Gun. I en intervju med australiensiska tv-showen Sunrise bekräftar han det som tidigare bara har varit rykten – nämligen att Top Gun 2 kommer att bli verklighet.

”Det är sant. Det är sant. Det är faktiskt sant,” upprepar han gång på gång med ett leende som sträcker sig från öra till öra, nästan som om han vore lika chockad och exalterad över nyheten som vi.

Och det är kanske inte helt otänkbart att han är just det. Ryktena om Top Gun 2 har nämligen florerat i några år nu, och de har även spätts på av Tom Cruise, utan att något har hänt.

LÄS OCKSÅ:

SE FÖRSTA TRAILERN TILL BJÖRN BORG-FILMEN

SÅ HAR KARAKTÄRERNA I NYA LOVE ACTUALLY FÖRÄNDRATS

Top Gun-regissören Tony Scott gick bort 2012, men enligt några av de äldre ryktena ska producenten Jerry Bruckheimer (Top Gun) och manusförfattaren Justin Marks (Jungle Book) ha börjat arbeta med uppföljaren.

Planen är, enligt skådespelaren, att de ska börja filma redan nästa år. Entertainment Weekly har bett Paramount Pictures att bekräfta uppgifterna, men de har avböjt att kommentera.

Här bekräftar Tom Cruise Top Gun 2:

Fantastiska nyheter, tycker vi. En annan film vi ser fram emot är den om Björn Borg – se den första trailern till filmen här!

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: