Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Den officiella trailern för Skönheten och odjuret är här – och den är magisk

31 jan, 2017 
Den officiella trailern för Skönheten och odjuret har äntligen släppts – och nu får vi se mycket mer av den kommande filmen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Premiären för nyproduktionen av den klassiska Disney-filmen Skönheten och odjuret närmar sig. I tidigare teasers har vi fått en skymt av Emma Watson i rollen som Belle och vi har även fått höra prov på hennes sångröst. Men nu är äntligen den officiella trailern i fullängd här och vi får se mycket mer ur den kommande filmen.

I trailern får vi bland annat se mer av Belles liv i den lilla byn, av Gaston (Luke Evans) och den klassiska scenen i odjurets bibliotek. Vi får även se mycket mer av Belle och odjuret (Dan Stevens) till tonerna av den klassiska duetten ”Beauty and the Beast” – denna gång inspelad av ingen mindre än John Legend och Ariana Grande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Nu räknar vi redan ner dagarna – Skönheten och odjuret har premiär den 17 mars.

Se den nya trailern här:

Annons