Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Skam-Even har blivit modell – och bilderna är så coola

03 feb, 2017 
Skam-Even stal alla tittares hjärtan i säsong tre och i väntan på den fjärde säsongen har han passat på att extraknäcka som modell, vilket han gör riktigt bra.
Annons

Henrik Holm, för Skam-fans främst känd som sin rollfigur Even Bech Næsheim, har blivit modell. I en serie bilder som går under titeln ”Siste nytt fra østfronten” i norska D2 Magasin poserar han i sportiga kläder och med håret kammat i en mittbena.

Artikeln och bilderna fokuserar på den rådande postsovjetiska modetrenden som bland annat Vetements designer Demna Gvasalia står för. Bilderna har tagits av fotografen Jimmy Linus och Henrik Holm verkar ha blivit nöjd med resultatet eftersom att han själv har delat med sig av bilderna på sin Instagram.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Med sina vackra drag och den fängslande blicken som alla fans känner igen från hans Skam-karaktär är Henrik Holm som född för att stå framför kameran. Vi hoppas att detta bara är ett första smakprov på skådespelaren nya modellkarriär.

Annons