Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Skådisarna som spelade kära – på riktigt

13 sep, 2015 
AvJenny Bergquist
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Har du en kollega som du tycker är lite extra härlig, en som du gärna skulle vilja umgås med privat och så att säga bli mer än bara kompis med? Du är inte ensam. I Hollywood dräller det av par som har träffats på jobbet. 

Kärlek kan man ju aldrig få för mycket av, särskilt inte på hösten, vad är härligare än att ta en ny (eller gammal) kärlek i handen och vandra genom löv i regnbågens alla färger (nästan).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

ELLE har samlat några av våra personliga favoriter bland paren som spelade kärlekspar på jobbet – och fortsatte hångla även när kameran slutat rulla.

Läs också: 

Kändisarnen som går i föräldrarnas fotspår >

11 saker du inte bör säga till en gravid kvinna >

10 vanor du bara ser hos riktigt kära par >

 

CAMERON DIAZ & MATT DILLON

De här två kexen träffades 1998 när de spelade in den moderna klassikern Den där Mary. De var bara ihop ett drygt år, men är fortfarande ett av de mest estetiskt tilltalande paren vi har sett. Någonsin.

Annons

 

KIT HARRINGTON & ROSE LESLIE

Jon Snow och Ygritte är tv-seriesuccén Game of Thrones motsvarighet till Romeo och Julia. De kommer från helt olika bakgrund och är egentligen fiender, men kan omöjligt hålla tassarna ifrån varandra. Och lika svårt verkar Kit Harrington och Rose Leslie ha att hålla sig borta från varandra. De har dejtat till och från i flera år.

 

RACHEL McADAMS & RYAN GOSLING

Många filmfans blir alldeles mjuka i knäna bara man nämner filmen Dagboken. För det slog verkligen gnistor om huvudrollsinnehavarna Rachel McAdams och Ryan Gosling och filmen var så ljuvligt dramatisk och romantisk att den var omöjlig att värja sig emot. Den stora frågan var dock: kunde man verkligen bara fejka sån där personkemi? 2005 vann Rachel och Ryan pris för Årets bästa kyss på MTV Movie Awards, och efter det var det svårt för paret att dölja att de var just det, ett par. De dejtade sedan till och från i flera år. Biopubliken jublade!

Annons

 

RYAN GOSLING & EVA MENDES

Jajamän, Ryan Gosling igen. Han har en förkärlek för att dejta sina kollegor (han var även ihop med Sandra Bullock efter att de spelat mot varandra i Iskallt mord 2002). När Ryan och Rachel hade delat på sig efter en hel del fram och tillbaka blev han ihop med Eva Mendes. De träffades under inspelningen av The place beyond the pines och har nu dottern Esmeralda ihop. (Det hindrar inte en speciellt nördig falang – ähum – av Ryan & Rachel-fans att fortsätta hoppas att de ska bli ihop igen, eftersom de är det sötaste kändisparet, ever!)

 

RACHEL BILSON & ADAM BRODY

Många ler nog längtansfullt av blotta tanken på Summer Roberts och Seth Cohen från tv-serien The OC. Så fina, så krångliga, så bråkiga, så rappa och såååå saknade. Att Rachel Bilson och Adam Brody dejtade i flera år gjorde bara saken ännu mysigare. (Rachel är nu ihop med Hayden Christensen som hon träffade när de jobbade med filmen Jumper 2007. De har en dotter.)

Annons

 

SIENNA MILLER & JUDE LAW

Sienna och Jude är det ultimata fram-och-tillbaka-paret. De träffades när de spelade in filmen Alfie 2003 och har sedan varit av och på fler gånger än vad vi kan minnas. Kanske är det dags för en ny vända, båda verkar ju vara singlar igen, mer eller mindre?

 

MICHELLE WILLIAMS & HEATH LEDGER

Att den begåvade skådisen Heath Ledger gick bort alldeles för tidigt är sorgligt på så många nivåer. De sista åren innan hans bortgång levde han ihop med kollegan Michelle Williams. Heath och Michelle träffades under inspelningen av Brokeback mountain och hann få dottern Matilda ihop innan Heath dog i januari 2008.

 

KRISTEN STEWART & ROBERT PATTINSON 

Twilight-publiken grät floder när det visade sig att Kristen och Robert inte bara spelade kära på film, de var även kära på riktigt. Lika mycket grät publiken när paret gjorde slut, efter att Kristen varit otrogen.

 

Läs också: 

Kändisarnen som går i föräldrarnas fotspår >

11 saker du inte bör säga till en gravid kvinna >

10 vanor du bara ser hos riktigt kära par >

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons