Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Skådisarna från Mean girls återförenas under ny inspelning

18 okt, 2023 
AvLouise Berglund
Filmen mean girls från 2004
Foto: TT
Get in loser, we're going shopping! Delar av casten från Mean girls har fångats på bild tillsammans. Anledningen till återföreningen uppges vara en ny inspelning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 favoritscener och citat från Mean GirlsBrand logo
10 favoritscener och citat från Mean Girls

Filmen Mean girls hade premiär 2004. Och säg en romcom som är mer av en 00-klassiker än den. Lindsay Lohan i rollen som Cady Heron, omgiven av det elaka tjejgänget the plastics har givit upphov till klassiska repliker som ”Get in loser, we're going shopping” och ”on wednesdays we wear pink”. För att inte tala om det faktum att datumet 3 oktober i princip blivit synonymt med filmen.

Och som av en händelse dök nya bilder på Lindsay Lohan och hennes tidigare co-stars upp nu under oktober.

Annons
Lindsay Lohan bär kuvertväska med orden The plastics
Foto: TT

Notera Lindsay Lohans vita kuvertväska med orden ”the plastics” på. Dessutom dök både Amanda Seyfried och Lacey Chabert upp en i klassiska rosa outfits. Hej Karen Smith och Gretchen Weiners!

Amanda Seyfried under Mean girls-reunion
Foto: TT

Rosa är en genomgående färg när det kommer till Mean girls-universumet. Bältet i midjan andas dessutom väldigt mycket Karen Smith.

Annons
Lacey Chabert under Mean girls-feunion
Foto: TT

Även Lacey Chabert fångades på bild i en helrosa outfit. Hon syntes även i en cab. Är det möjligen en ny shoppingrunda på g?

Lacey Chabert i en bil
Foto: TT

Därför återförenas Mean girls-skådisarna

Efter att de nya paparazzibilderna på Mean girls-skådisarna kommit ut började såklart teorierna hagla kring vad som kunde vara på gång. Ska vi få en ny film? Eller är det något inför Superbowl? Många noterade också att en av huvudkaraktärerna, Regina George, som spelas av Rachel McAdams, inte har synts till under den nya inspelningen.

Annons

Enligt amerikanska TMZ är anledningen till återföreningen att en reklamkampanj för Pepsi spelas in. Lindsay Lohan har dessutom jobbat med läskföretaget tidigare.

En ny Mean girls-musikal är på väg

Sedan tidigare är det känt att en Mean girls-musikal i filmformat är på gång. I januari 2020, meddelade Tina Fey, som skrev manuset till filmen och spelade Ms. Norbury, att hon skulle anpassa den redan existerande Broadwaymusikalen av Mean girls (som hade premiär 2017) till en filmversion. Än så länge har skådisar som Christopher Briney (från The summer I turned pretty), Reneé Rapp och Ashley Park (från Emily in Paris) signat för projektet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons