Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Skådespelare som slagit igenom i tv-serier från 90-talet

28 aug, 2020 
AvStina Dahlgren
mila kunis i 7th heaven
Baywatch, Vänner och Beverly Hills – alla minns vi tv-serierna. Något många däremot har glömt är de skådisar som gästade enstaka avsnitt. Här är stjärnorna son började sina karriärer i 90-talets stora serier!
Annons
5 skådespelare som försökt slå igenom i musikbranschenBrand logo
5 skådespelare som försökt slå igenom i musikbranschen

90-talet hade flera stora tv-serier som i dag har blivit klassiker. Vem kommer inte ihåg Baywatch, 7th heaven, Vänner och Beverly Hills?

Skådespelare som är med i tv-serier från 90-talet

Det många dock har glömt är de skådisar som gästat serierna genom åren. Faktum är att flera av våra stora stjärnor i dag började sina karriärer i 90-talets populära tv-serier. Här nedan listar vi några av dem:

Neil Patrick Harris i Blossom

Neil Patrick Harris i Blossom

Innan han blev känd som Barney i How I met your mother spelade han faktiskt charmören Derek Slade i 90-talsklassikern Blossom.

Annons

Lucy Liu i Beverly Hills, 90210

Lucy Liu i Beverly Hills

Lucy Liu spelade den superduktiga studenten Courtney som jobbade extra som servitris i tv-serien Beverly Hills 90210.

Mila Kunis i 7th heaven

Mila Kunis i 7:th heaven

Hur söt är inte den unga Mila Kunis när hon gästar den populära tv-serien 7th heaven? I två avsnitt spelade hon Ashley, en tjej som blev vän med familjens dotter Lucy, och ställde till med en hel del drama.

Annons

Mila Kunis har även spelat mindre roller i Baywatch. I ett avsnitt spelade hon den unga studenten Annie, och senare dök hon upp i ännu ett avsnitt som Bonnie – en tjej som gick vilse under en utflykt.

mila kunis i Baywatch

Leighton Meester i 7th heaven

Leighton Meester i 7:th heaven

Det är svårt att tänka sig att Leighton Meester har spelat någon annan än Blair Waldorf, men faktum är att även hon syntes i tv-serien 7th heaven redan under 90-talet. Hon dök upp i den åttonde säsongen och i två avsnitt spelade hon där den elaka tjejen Kendall.

Annons

Jessica Alba i The Secret World of Alex Mack

Jessica Alba i The Secret World of Alex Mack

Jessica Alba gjorde sin stora tv-debut i serien The Secret World of Alex Mack. Hon blev dessvärre inte så långlivad utan var endast med i tre avsnitt innan hon gick vidare. Och det gick ju rätt bra för henne även utan serien kan man ju ändå konstatera.

Bradley Cooper i Sex and the city

Bradley Cooper i Sex and the city

Den första mer kända rollen som Bradley Cooper gjorde var i Sex and the city. Han spelade där bad boyen Jake, en kille som Carrie (Sarah Jessica Parker) träffar under en utekväll. Det blev ett kortlivat gästspel som endast varade ett enda avsnitt.

Annons

Anne Hathaway i Get real

Anne Hathaway I get real

Get real är en tv-serie som endast varade ett år. Under det året spelade Anne Hathaway en av huvudrollerna som äldsta systern Meghan i familjen Green.

Cole Sprouse i Vänner

Cole sprouse och David Schwimmer i Vänner

Ja, du läste rätt! Det är faktiskt Cole Sprouse som spelar Ross son Ben i tv-serien Vänner. I flera avsnitt under seriens gång dök han upp och var bara supergullig!

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons