Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Skådespelarna som vägrar jobba ihop igen

07 jan, 2022 
AvEmma Castman
Skådespelare som vägrar jobba ihop igen
Alla kommer inte överens med alla, även inom filmens värld. Här är exempel på skådespelare som haft så svårt att komma överens att de mest troligt aldrig mer kommer arbeta tillsammans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Här är skådespelarna som vägrar att jobba ihopBrand logo
TV: Här är skådespelarna som vägrar att jobba ihop

"Hon är en jävla skit", ja så sa Tina Fey om Paris Hilton efter inspelningen av Saturday Night Live.

Här listar vi ytterligare kändisar som spelat mot varandra på film eller i serier, och där det skurit sig så mycket att de antagligen aldrig mer kommer tacka ja till samma jobb igen.

HollywoodSkådisar som inte kommer överens

Julia Roberts och Nick Nolte

Julia Roberts och Nick Nolte

Under inspelningen av I Love Trouble skar det sig rejält mellan Julia Roberts och Nick Nolte. Julia ska bland annat ha kallat Nick för "fullkomligt vidrig", och enligt källor ska skådespelarna haft så svårt att komma överens att de tvingades filma majoriteten av sina scener tillsammans med stand-ins istället för varandra.

Annons

”Han kommer hata mig för att jag säger det här, men han verkar göra allt han kan för att stöta bort människor”, sa Julia Roberts i en intervju med The New York Times. Nick ska ha svarat på kritiken och bland annat sagt att Julia inte är en trevlig person, och att alla vet om det.

Paris Hilton och Tina Fey

Paris Hilton och Tina Fey

Paris Hilton och Tina Fey arbetade ihop när Paris var värd för ett avsnitt av Saturday Night Live 2005, men allt gick inte som en dans på rosor. Nej, när Tina senare gästade The Howard Stern Show fick hon frågan om hennes erfarenhet av att arbeta med Paris, och svaret blev: "Hon är en jävla skit".

Annons

Fey ska bland annat ha reagerat på att Hilton varit oförskämd mot personalen, och väldigt självupptagen. Paris Hilton har varken kommenterat uttalandet eller återvänt till programmet.

Lindsay Lohan och America Ferrera

Lindsay Lohan och America Ferrera

Tanken var att Lindsay Lohan skulle medverka i sex avsnitt av serien Ugly Betty, men fick bara fullfölja fyra av dem på grund av sitt dåliga beteende. Enligt uppgifter ska det ha varit seriens huvudperson, America Ferrera, som fick Lindsay att sluta.

Enligt produktionsteamet kom Lindsay Lohan med fler problem än hon kunde lösa. Och America hade till slut så svårt att acceptera uppförandet att hon mer eller mindre krävde att Lohan skulle få sparken.

Annons

Reese Witherspoon och Vince Vaughn

Reese Witherspoon och Vince Vaughn

När det kommer till att samarbeta med varandra kan det bli minst sagt rörigt för Reese Witherspoon och Vince Vaughn. De hatar inte varandra, men deras personligheter krockar en aning och det blev tydligt för de båda skådisarna när de spelade mot varandra i filmen Borta bäst, hemma värst 2008. Sedan dess har de nämligen avstått från att arbeta ihop igen.

Anledningen till att Reese Witherspoon och Vince Vaughn krockar ska vara för att Reese gillar att vara väl förberedd under inspelningarna och att Vince mer har en ta det som det kommer-approach.

Annons

Jennifer Aniston och Leslie Mann

Jennifer Aniston och Leslie Mann

Jennifer Aniston och Leslie Mann syns sällan tillsammans, och det finns en anledning. Skådespelarna har nämligen väldigt svårt för varandra. Senast de sågs på vita duken ihop var 1996 i filmen Hon är min, och det lär inte bli fler gånger.

Enligt uppgifter ska Jennifer Aniston önskat att få jobba med manusförfattaren Judd Apatow, men det går inte då han är gift med Leslie Mann och mer eller mindre alltid låter sin fru spela i hans filmer.

Artikelinspiration: Buzzfeed, The Richest

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons