Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

5 skådespelare som lurat sig till roller i serier

24 jan, 2022 
AvEmma Castman
5 skådespelare som ljög för att få en roll i en serie
Phoebe Dynevor, Mila Kunis och Jameela Jamil är tre exempel på skådisar som förskönat sanningen när de gått på audition för en serie. Spana in listan med fler exempel här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Alla talar inte alltid sanning, så är det bara. Här listar vi fem exempel på kändisar som dragit (vita) lögner när de sökt olika skådespelarjobb. Anledningen? De ville öka sina chanser att kamma hem rollen, vilket uppenbarligen verkar ha fungerat…

TV: 5 skådespelare som lurat sig till roller i serierBrand logo
TV: 5 skådespelare som lurat sig till roller i serier

Phoebe Dynevor

Phoebe Dynevor

När Phoebe Dynevor gick på audition för succéserien Bridgerton fick hon frågan om hon hade erfarenhet av att rida. Sanningen var nej, men Phoebe svarade "Ja, jag är jätteduktig på det och har ridit många hästar. Jag skulle vara perfekt för den här rollen" – och fick jobbet.

Annons

I senare intervjuer har Dynevor berättat hon alltid tänk att hon inte gillar hästar och att hon varit rädd för dem, men att hon efter inspelningen faktiskt älskar att rida.

Mila Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis var 14 år när hon provspelade för That '70s Show, och det var betydligt yngre än vad castingregissörerna hade tänkt sig när de letade skådespelare. För att öka chanserna att kamma hem en roll i serien valde Mila därför att stretcha på sanningen och få det att låta som att hon var äldre än vad hon faktiskt var.

Annons

"Jag sa till dem att jag skulle fylla 18... och tekniskt sett var det inte en lögn. Någon gång skulle jag ju bli 18.", sa Mila Kunis i en intervju med Jay Leno.

Sanningen kom till slut fram, men produktionen var mer imponerade över Kunis påhittighet än något annat och hon fick rollen.

Paul Mescal

Paul Mescal

När Paul Mescal skulle provspela för Normala människor drog hans agent en vit lögn gällande skådespelarens körkort. Paul hade nämligen inget…

"Min agent sa: 'Vi förlorar inte det här jobbet på grund av att du inte kan köra bil så jag kommer säga till produktionen att du kan det och under tiden tar du så många lektioner du bara hinner.'", sa Paul Mescal i en intervju med Entertainment Weekly.

Annons

Med tanke på att Mescals karaktär, Connell, tillbringar en hel del tid bakom ratten, verkar lektionerna uppenbarligen gått bra.

Jameela Jamil

Jameela Jamil

Jameela Jamil förskönade sanningen en aning när hon aspirerade för en roll i komediserien The Good Place.

"Jag berättade för castingchefen att jag hade skådespelarerfarenhet, vilket var en lögn. Jag sa till henne att jag hade stått på scen tidigare, men syftade då på sådant jag gjort i skolan.", sa Jameela Jamil i en intervju med CNBC.

Annons

Och när Mike Schur, skaparen av serien, frågade om Jameela hade erfarenhet av improviserad komedi, svarade hon: "Jag älskar improvisation! Jag jobbade mycket med det på teatern i England!", (vilket inte heller stämde…).

Sadie Sink

Sadie Sink

När Sadie Sink provspelade för rollen som Max i Stranger Things sa hon att hon var väldigt duktig på att åka rullskridskor. Anledningen? Hon ville kompensera för det faktum att hon inte visste hur man åkte skateboard.

"De ville ha en tjej som hade erfarenhet av att åka skateboard, och det hade inte jag. I stället frågade de om jag kunde åka rullskridskor och då svarade jag 'ja absolut', vilket tekniskt sett inte var en lögn eftersom jag har åkt rullskridskor tidigare. Problemet var bara att det var väldigt längesedan”, sa Sadie i en intervju med Coveteur.

Annons

På en senare audition såg Sink ett par rullskridskor i hörnet av rummet och fick panik, men lyckligtvis behövde hon aldrig använda dem.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Se också: Nytt på Netflix i februariBrand logo
Se också: Nytt på Netflix i februari

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons