Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

12 galna (och hemska) rykten och konspirationsteorier från Hollywood

14 jun, 2021 
Beyonce och Khloe Kardashian
Lever Avril Lavigne och vem är egentligen Khloé Kardashians pappa? Det är bara några av många, många konspirationsteorier som florerar i Hollywood. Här är listan på några riktigt galna (och en del hemska) historier som vi verkligen vill ha svar på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnorBrand logo
7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor

Det gillas att skvallras om Hollywood, men det finns människor som tar skvallret steget längre och hittar på långa konspirationsteorier om hur det faktiskt ser ut i kändisvärlden. Här är 12 galna (och några riktigt hemska) konspirationsteorier från Hollywood. Många går definitivt att ifrågasätta!

OJ Simpson är Khloé Kardashians pappa

Khloe Kardashian och OJ Simpson

I många, många år har det spekulerats om att den före detta amerikanska fotbollspelaren och skådisen OJ Simpson faktiskt är Khloé Kardashians pappa. OJ Simpson är kanske mest känd för världen i och med att han åtalades för mordet på sin fru Nicole Brown Simpson. Han frikändes senare från anklagelserna med hjälp av Robert Kardashian som advokat. Det påstås också att OJ Simpson har haft en affär med Kris Jenner och att kärleksdramat skulle ha slutat med ett barn: Khloé Kardashian. Många menar nämligen att det skulle passa in precis i tidslinjen då otrohetsaffären ska ha ägt rum och många menar också att det finns mer likheter utseendemässigt mellan Khloé och OJ, än Khloé och pappa Robert.

Annons

Avril Lavigne är död

Avril Lavigne

Det låter hemskt, men många tror att popsångerskan Avril Lavigne har gått bort efter att hon plötsligt försvann helt från rampljuset år 2002! Men inte nog med det... Folk tror också att den kanadensiska sångerskan blivit ersatt med en look-alike för att fejka bortgången.

Beyoncé är Solange Knowles mamma

Beyoncé och Solange Knowles

Ryktet säger att Beyoncé och Solange Knowles inte är systrar, utan att Queen B är Solanges mamma. Det vore ju väldigt märkligt, med tanke på att det bara skiljer fem år mellan systrarna.

Annons

Michael Jackson, Elvis och prinsessan Diana... alla lever!

Michael Jackson, Elvis och prinsessan Diana

Michel Jackson gick bort den 25 juni 2009, Elvis gick bort den 16 augusti 1977 och prinsessan Diana den 31 augusti 1997. Trots det tror många att stjärnorna fortfarande lever. Det finns konspirationsteorier om att Elvis och Michael Jackson gömmer sig på en varsin ö och många påstår sig ha sett prinsessan Diana – mer än en gång!

Marilyn Monroe mördades av FBI

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe dog av en överdos i sitt hem den 5 augusti 1962, men en del hävdar att det faktiskt var FBI som planerade ett mord på Marilyn och då injicerade henne med höga doser av sömnmedel. Marilyn Monroe ryktades ha en affär med president John F. Kennedy och Marilyns död skulle då ha varit ett beställningsmord för att FBI tyckte att att skådespelaren och sångerskan visste för mycket om familjen Kennedy och att hon också fått ta del av hemligstämplad information om USA. En del menar också att Robert F. Kennedy var involverad i hennes död.

Annons

Richard Gere stoppade upp en hamster i... rumpan!

Richard Gere

Det ryktades länge om att Richard Gere hade behövt åka akut in till sjukhuset efter att ha stoppat upp en hamster i baken. Ryktet säger att han själv stoppade upp hamstern i rumpan, men inte fick ut den... Vad som dessutom spädda på historien är att många andra kändisar tydligen påstod ha sett röntgenbilderna från sjukhuset. Richard Gere menar såklart att det inte stämmer!

Beyoncé fejkade graviditeten med Blue Ivy

Beyonce gravid

När Beyoncé och Jay-Z väntade sitt första barn Blue Ivy outade Beyoncé graviditeten på scenen under sitt framträdande på MTV Video Music Awards, där hon knäppte upp kavajen och klappade magen. Arenan ekade såklart av publikens jubel, men några månader senare började konspirationsteorierna om att graviditeten var fejk. Beyoncé medverkade nämligen i en australiensisk talkshow och när sångerskan skulle sätta sig ner i fåtöljen blev (den då stora) kulan plötsligt hel platt – precis som en kudde.

Annons

JonBenét Ramsey är Katy Perry

JonBenét Ramsey och Katy Perry

Det hemska fallet med JonBenét Ramsey involverade hela världen! JonBenét var en så kallad child beauty queen och ställde upp i många skönhetstävlingar, men blev tragiskt mördad, bara sex år gammal. Däremot finns det konspirationsteorier om att Katy Perry faktiskt är JonBenét. Likheterna mellan Katy och JonBenét som barn och likheterna mellan Katys föräldrar och JonBenéts föräldrar, ska tydligen vara väldigt lika. JonBenét Ramsey skulle idag vara 31 år gammal.

Annons

Kim Kardashians sexfilm läcktes med flit

Kim Kardashian

År 2007 spreds en sexvideo på Kim Kardashian och den dåvarande pojkvännen Ray-J. Några menar däremot att videon inte alls spreds av misstag utan att det var mamma och manager Kris Jenner som ville sätta fart på Kims karriär och därför spred videon. Det har också ryktas om att Paris Hilton (som då var BFF med Kim) hade ett finger med i spelet, eftersom hon tydligen ville att Kim skulle bli känd.

Britney Spears skickar rop på hjälp på Instagram

Britney Spears

Få har nog missat #freebritney som startade efter att Britney Spears plötsligt betedde sig väldigt märkligt på Instagram. Många menar att Britney skickar hemliga budskap och rop på hjälp med sina bilder och videos.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons