Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Sigge och Malin Eklund har gift om sig – se fotona från kändisfesten

28 aug, 2017 
AvJohanna Lejon
I fredags valde författaren och medieprofilen Sigge Eklund att gifta om sig med sin Malin. Efter tio år tillsammans förnyade de sina löften inför 130 inbjudna gäster.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Till tonerna av Bob Dylans I want you gjorde Malin och Sigge Eklund entré på Rosendals trädgårdar i Stockholm. De bar brudslöja båda två och alla de 130 inbjudna gästerna jublade, visslade och klappade i händerna!

https://www.instagram.com/p/BYQXZo0gmBp/?hl=sv&taken-by=malinekluuund

Zara Larsson på plats

Festen på Djurgården var storslagen och bland gästerna märktes bland andra världsartisten Zara Larsson och hennes pojkvän, modellen Brian Whittaker. Andra kända ansikten på plats var kändismäklaren Fredrik Eklund, TV4-profilen Malou von Sivers, regissören Ruben Östlund, Felix Herngren, Alex Schulman och Fredrik Wikingsson.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Zara Larsson var en av de som sjöng vid festligheterna, under bröllopet framförde hon Coldplays klassiska hit Fix You.

Annons

I övrigt bjöd kärleksfesten på både jazzband och uppmärksammade tal – bland andra från Amanda Schulman.

– Man kan inte ta sig själv på för stort allvar när man gifter om sig, det blir ju lätt självförhärligande och cheesy så vi ska göra det med en twist! Men vi ville ändå ha en ceremoni så det blir det, för visst är kärleken alltid värd att fira, kanske ännu mer när man varit ihop i över 10 år än när man är nygift. Men det blir med glimten i ögat vi förnyar våra löften, vi är inga galningar, hehe…, berättade Malin Eklund för ELLE inför förnyandet av löftena.

Annons

Under bröllopet i fredags bar Malin en kjol från Stylein, blus från FRAME och skor från Valentino.

Annons

Foto Privat

Läs Malins ord inför hennes och Sigges andra bröllop här!

Annons