Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Sigge Eklund blir skådespelare – i samma serie som Kim Cattrall

26 maj, 2017 
AvSofia Börjesson
Författare, medieprofil, poddare, tv-producent – och skådespelare. I höst får vi se Sigge Eklund i serien Modus, sida vid sida med Kim Cattrall.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LÄS OCKSÅ:

ALEX SCHULMAN OCH SIGGE EKLUND DÅ HÖLL VÅR VÄNSKAP PÅ ATT GÅ I KRAS

SAMANTHA JONES RYKTAS FÅ EN SATC-SPIN OFF

SEX AND THE CITY STJÄRNAN SÄG SKA VARA I STOCKHOLM

I höst har den andra säsongen av TV4-serien Modus premiär, och i rollen som nyhetsuppläsare kommer vi att få se Sigge Eklund.

– Det är en biroll. Jag är nyhetsuppläsare och har en funktion som förklarande element under handlingen, säger han sin podcast och fortsätter:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Det är väl den absolut svåraste roll man kan spela.

I Modus andra säsong får vi även se Sex and the City-stjärnan Kim Cattrall i rollen som USA:s president. I serien är presidenten på besök i Stockholm, men någonting går väldigt snett under besöket och vi kan bara anta att det är där Sigges roll kommer in i bilden.

– Ofta är det fel skådespelare som belönas på Oscars- och Guldbaggegalor. Jag borde få Kristallen, höll jag på att säga, i stället för någon som spelar en cancersjuk eller utvecklingsstörd person. Det är tydligare känslor att porträttera en person som ligger på dödsbädden än att läsa upp nyheter på ett naturligt sätt, säger han om rollen i podden.

Modus kommer att visas på C More i höst, och senare även på TV4.

Källa: Resumé

Annons