Shay Mitchell kritiseras för att ha festat som nybliven mamma

Shay Mitchell Drake

Shay Mitchell gick på fest för att fira rapparen Drake. Det här fick följarna att rasa som inte tyckte det var okej på grund av att hon nyligen fått barn. Men Shay Mitchell tar ingen skit och ger nu svar på tal.
31 oktober, 2019

Förra veckan gick Pretty Little Liars-skådisen Shay Mitchell ut och berättade att hon och hennes kille Matte Babel blivit föräldrar. Vi har kunnat följa hennes graviditet i Youtubeserien Almost ready.

Ett av avsnitten innehåller hennes förlossningsfilm där hon berättar om rädslan på väg in till förlossningen på grund av att hon inte känt barnet röra sig på ett tag. Shay Mitchell har tidigare berättat öppet om att hon fått missfall och valde att hålla sin graviditet hemlig i flera månader denna gång.

Förlossningen pågick i över 30 timmar

Efter över 30 timmar, pepp från sin doula, värkstimulerande dropp och epiduralbedövning anlände den nya lilla familjemedlemmen. På Instagram publicerade hon en liten bild på en hand och texten ”Släpper aldrig taget”.

I förlossningsfilmen när barnet föds reagerar hon både med tårar och lycka.

– Jag kan inte titta, det här är så galet, utbrister hon och gråter. Åh gud! Det här är så galet, säger hon igen och barnskrik hörs.

Shay Mitchell förlossningsvideo

Shay Mitchell i sin förlossningsvideo.

Gick på Drakes 33-års fest

Samma vecka som Shay Mitchell delade med sig av den glada familjenyheten publicerade hon videoklipp på sig själv och Matt från Drakes 33-års fest. Paret fångades även på bild när de lämnade festen.

I efterhand har hon kritiserats för att ha lämnat sitt barn för att gå på fest. Men Shay Mitchell tar ingen skit och har givit svar på tal med en komisk approach.

”Tydligen är folk väldigt upprörda över att jag, tre dagar efter jag fått barn, lämnade för att gå på fest. Det var inte tre dagar och jag lämnade henne med Angel”, säger hon i ett videoklipp.

Angel är hennes hund.

Shay Mitchell bebis

Shay Mitchell ute och knuffar barnvagn. Foto: TT

Försvarades av följarna

Även om många kritiserade Shay på Instagram fanns det även personer som stöttade hennes beslut. En person på Twitter skrev att hon är säker på att Shay lämnade sitt barn i goda händer och att nyblivna mammor inte måste sitta inlåsta med sina barn dygnet runt.

Shay svarade på den kommentaren, och skämtade om sin hund igen.

”EXAKT, jag lämnade henne med Angel och ställde fram vatten till båda två”.

LÄS MER:

Shay Mitchell har fått barn: ”Det är helt galet”

Allt vi vet om ”You” säsong 2 – handling, premiärdatum, trailers

12 kändisars streetstyle på Coachella 2019