Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Nya romansryktet: ”Shakira och Lewis Hamilton dejtar”

13 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Shakira och Lewis Hamilton
Bara en månad efter uppgifter om att Tom Cruise försökt uppvakta Shakira, ska artisten nu ha hittat en ny flirt. Enligt People ska det nämligen börjat spira en romans mellan Shakira och F1-föraren Lewis Hamilton. Här är allt vi vet!
Annons
Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022Brand logo
Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

Shakira gick igenom en svår skilsmässa förra året efter tolv år tillsammans med fotbollsproffset Gerard Piqué. I samband med uppbrottet spekulerades det om att Gerard varit otrogen mot Shakira. I sin senaste singel BZRP Music sessions #53, ger Shakira även tydliga pikar till sitt ex och hintar om att en otrohet legat till grund för separationen.

”Jag önskar dig all lycka med min ersättare. Du bytte en Ferrari mot en [Renault] Twingo. Du bytte en Rolex mot en Casio” sjunger Shakira i låten.

Efter skilsmässan från Piqué uppges nu Shakira ha börjat leta efter kärleken igen, och redan ska kändisar som Tom Cruise ha uppvaktat stjärnan. Däremot verkar det som att Shakira satt sikte på någon annan – nämligen Formel 1-föraren Lewis Hamilton.

Annons

Tom Cruise flirt med Shakira

Det var i början av maj som kommentarsfälten på sociala medier gick varma efter att Shakira och Tom Cruise fångats på bild tillsammans. De hade båda närvarat vid Formel 1 Grand Prix i Miami och pratat med varandra under tävlingen. Enligt en anonym källa till Page six ska Tom Cruise fått upp ögonen för stjärnan och skickat blommor till henne efter mötet.

– Tom Cruise är väldigt intresserad av att börja dejta Shakira, det finns någon typ av kemi mellan dem, avslöjade källan.

Shakira och Tom Cruise på Formel 1 Grand Prix i Miami.
Shakira och Tom Cruise på Formel 1 Grand Prix i Miami.

Är Lewis Hamilton Shakiras nya kille?

Men enligt People har Shakira istället börjat träffa Formel 1-föraren Lewis Hamilton. De har skymtats tillsammans vid flera tillfällen sedan början av sommaren och fångades även på bild under en båttur i Miami i maj. Dessutom ska Shakira nyligen närvarat vid Formel 1 Grand Prix i Barcelona, där Hamilton hamnade på en andra plats. Efter tävlingen umgicks de tillsammans med vänner, vilket också publicerades på sociala medier.

Annons

En källa till People uppger att Shakira och Hamilton börjat dejta varandra, och att det är en väldigt flirtig stämning mellan de två.

– De spenderar tid tillsammans och håller på att lära känna varandra, avslöjar källan.

Ännu har varken Shakira eller Lewis Hamilton däremot kommenterat romansryktet.

Källa: People

Foto: TT, Twitter

Annons