Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Shakira och Jennifer Lopez hyllas för Super Bowl-showen

03 feb, 2020 
AvMalin Ny
Shakira och Jennifer Lopez på Super Bowl 2020.
Jennifer Lopez och Shakira gjorde total succé med sitt uppträdande på Super Bowl halftime show, och lyckades dessutom få in en pik mot Donald Trump i sin show. Se den färgstarka showen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Finalen i den amerikanska fotbollen NFL, Super Bowl, har ett tittarsnitt på 100 miljoner och är årets största tv-evenemang i USA. I år stod det mellan Kansas City Chiefs och San Francisco 49:ers, men underhållningen i halvtid brukar stå för den största snackisen år efter år.

Förra året stod Maroon 5 för uppträdandet och i år var det Shakira och Jennifer Lopez som stod för showen på Hard Rock Stadium i Miami. Och det blev minst sagt så spektakulärt som man hade kunnat tro!

Pikade Trump

Shakira öppnade framträdandet med ett medley där bland annat hennes hit från 2001 – Whenever, wherever, ingick. Under låten I like it like that anslöt rapparen Bad Bunny, och Shakira slet av ett stycke av sin klänning. Soloframträdandet avslutades med Hips don’t lie och att sångerskan kastade sig ut i publiken och bars runt av deras händer.

Efter det var det Jennifer Lopez tur att äntra scenen och uppträda med bland annat Jenny from the block. Lopez dotter Emme kom också ut på scen, tillsammans med andra barn, och sjöng samtidigt som hennes mamma virade in sig i en Puerto Rico-flagga och spelade Bruce Springsteens Born in the USA.

Annons

Barnen satt i burliknande glober när de kom in, något som många tolkar som en pik mot Donald Trump, som bekant fått hård kritik för att barn skiljs från sina föräldrar i flyktingcenter vid mexikanska gränsen.

Showen avslutades sedan med att båda artisterna gick upp tillsammans och dansade. Här kan du se hela uppträdandet:

Hyllades av kändisarna på Twitter

Efter framträdandet lät hyllningskören inte vänta på sig och duon fick många lovord på Twitter. Sångerskan Pink skickade iväg ett par hjärtan efter showen…

Annons

…Kim Kardashian West hyllade Shakiras utseende…

Annons

…och även Lady Gaga stämde in och skrev att hon log under hela showen.

Foto: TT

Läs mer:

Shakira och Jennifer Lopez uppträder på Super Bowl 2020

Super Bowl 2019 på 1 minut – 6 ögonblick du inte får missa

Se Justin Timberlakes uppträdande under Super Bowl – och 5 andra snackisar

Annons