Sex/life-skådisarna Sarah Shahi och Adam Demos blev ett par på riktigt

11 aug, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Adam Demos och Sarah Shahi som Brad och Billie.
Sarah Shahi och Adam Demos har inte bara stark kemi framför kamerorna.
Skådisduon är också ett par på riktigt – och träffades under inspelningen av Netflix-serien Sex/life.
Annons
TV: Det här är nytt på Netflix i augusti
TV: Det här är nytt på Netflix i augusti

Netflix nya serie Sex/life har blivit uppmärksammad för den starka kemin mellan skådespelarna Sarah Shahi och Adam Demos och de heta sexscenerna. Dramat är inspirerad av BB Eastons självbiografiska bok 44 kapitel om 4 män, som släpptes 2016.

Serien handlar om hemmafrun Billie Connelly (spelad av Sarah Shahi) som lever tillsammans med maken Cooper Connelly (Mike Vogel). Hon kan dock inte släppa sitt ex Brad Simon (som alltså spelas av Adam Demos), vilket gör att ett minst sagt rörigt triangeldrama inleds.

Så träffades Sarah Shahi och Adam Demos

Att Shahi och Demos har stark kemi undgår inte många, och det är kanske inte så konstigt heller. De är nämligen ett par på riktigt och fattade tycke för varandra när de spelade in serien.

Annons

– När jag träffade Adam första gången blev jag tagen med storm. Vi träffades i sminktrailern och det sade klick direkt. Vi hade exakt samma musiksmak. Vi gillade samma whisky och tequila och jag blev helt tagen av honom som person och allt jag visste var att jag ville ha mer, säger Sarah Shahi till People.

Sex/life hade premiär i slutet av juni i år.
Sex/life hade premiär i slutet av juni i år.

Hon fortsätter:

– Och sen fick jag chansen att spela mot honom. Och det måste jag säga, det är ett privilegium att sitta mittemot honom på den andra sidan av kameran. Du kan bara vara lika bra i scen som den du spelar emot. Och han är fantastisk i serien.

Starka kärleksförklaringarna

När Sex/life släpptes på Netflix blev deras förhållande känt, men ingen av dem hade egentligen hållit det hemligt.

Annons

När Adam Demos fyllde år i maj skrev Sarah Shahi ett fint inlägg till honom.

”Är inte helt säker på hur två personer från motsatt sida världen kan ha mer gemensamt, var menade att träffa varandra, var menade att vara tillsammans. Men jag vet att jag har träffat min själsfrände. Jag vet att jag har träffat min för alltid. Jag vet att jag aldrig har älskar djupare, hårdare, mer intensivt”, skrev hon då och tillade:

”Jag vet att jag är så tacksam för honom. Jag vet att jag älskade honom i tusen tidigare liv och att jag kommer att älska honom i tusen liv till”.

Och redan i januari delade Adam Demos en bild på sig själv och flickvännen och skrev:

”Grattis på födelsedagen, min älskling. Fan, vad jag älskar dig. Du är allt!”.

Foto: Netflix, TT

TV: Se 7 oväntade kändispar genom tiderna
TV: Se 7 oväntade kändispar genom tiderna
Annons