Sex and the City-stjärnan är i Stockholm – ska vara med i svensk serie

Redan nu pågår inspelningen av andra säsongen av Modus, där Kim Cattrall spelar USA:s president. "Som ett fan av den stora svenska regissören Ingmar Bergman ser jag fram emot min tid här", säger hon.
01 mars, 2017

Kim Cattrall har tagit sig in i våran hjärtan främst genom sin roll som den hämningslösa Samantha Jones i Sex and the City. Och nu avslöjar C-More och TV4 att hon kommer att medverka i en den svenska serien Modus andra säsong.

LÄS OCKSÅ: SARAH JESSICA PARKES LYCKOBESKED OM SATC

I Modus spelar hon USA:s president som gör ett statsbesök i Stockholm. Besöket i vår huvudstad får enligt C-More ödesdigra och oanade konsekvenser. Serien spelas just nu in i Stockholmsområdet och redan förra veckan anlände Kim Cattrall till inspelningsplatsen, något som hon gjorde känt på sin Instagram.

– Jag är glad att vara med i Modus andra säsong och ser fram emot att få tillbringa tid i Sverige, ett land jag alltid velat besöka. Som ett fan av den stora svenska regissören Ingmar Bergman ser jag fram emot min tid här, säger Kim Cattrall.

LÄS OCKSÅ: VILKET SEX AND THE CITY-BRÖLLOP ÄR DITT FAVORIT

Modus är skriven av Emmy-belönade manusförfattarna Mai Brostrøm och Peter Thorsboe och för regi står guldbaggebelönade Lisa Siwe och Håkan Lindhé.

Säsong två har premiär på C-more i höst och kommer senare även att sändas på TV4.