Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sex and the City-stjärnan är i Stockholm – ska vara med i svensk serie

01 mar, 2017 
AvSofia Börjesson
Redan nu pågår inspelningen av andra säsongen av Modus, där Kim Cattrall spelar USA:s president. "Som ett fan av den stora svenska regissören Ingmar Bergman ser jag fram emot min tid här", säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kim Cattrall har tagit sig in i våran hjärtan främst genom sin roll som den hämningslösa Samantha Jones i Sex and the City. Och nu avslöjar C-More och TV4 att hon kommer att medverka i en den svenska serien Modus andra säsong.

LÄS OCKSÅ: SARAH JESSICA PARKES LYCKOBESKED OM SATC

I Modus spelar hon USA:s president som gör ett statsbesök i Stockholm. Besöket i vår huvudstad får enligt C-More ödesdigra och oanade konsekvenser. Serien spelas just nu in i Stockholmsområdet och redan förra veckan anlände Kim Cattrall till inspelningsplatsen, något som hon gjorde känt på sin Instagram.

– Jag är glad att vara med i Modus andra säsong och ser fram emot att få tillbringa tid i Sverige, ett land jag alltid velat besöka. Som ett fan av den stora svenska regissören Ingmar Bergman ser jag fram emot min tid här, säger Kim Cattrall.

LÄS OCKSÅ: VILKET SEX AND THE CITY-BRÖLLOP ÄR DITT FAVORIT

Modus är skriven av Emmy-belönade manusförfattarna Mai Brostrøm och Peter Thorsboe och för regi står guldbaggebelönade Lisa Siwe och Håkan Lindhé.

Säsong två har premiär på C-more i höst och kommer senare även att sändas på TV4.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons